Skip to main content

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palvelujen toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ Oy tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. Tampereella sijaitseva ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 400. Osaamiskeskukset ovat Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Tampereella. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiön omistaa itävaltalainen ANDRITZ AG.

ANDRITZ Oy Recovery and Power –divisioona etsii voimakattilasuunnittelijaa ohjaamaan suunnitteluryhmää projekteissa. Huolehdit suunnittelualueesi kokonaisuudesta ja kommunikoit sekä ulkoisten että sisäisten sidosryhmien kanssa. Työhön liittyvät myös palaverit projektiryhmän ja alihankkijoiden kanssa. Projektien tekninen tuote on voimakattila ja sen oheislaitteet.

Toimipaikkasi on ensisijaisesti Varkaus, muista toimipaikoista voidaan neuvotella

Hakijalta edellytämme:

  • Tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai insinöörin tutkintoa tai muuta soveltuvaa   koulutusta
  • paineenalaisten osien suunnittelunormien tuntemusta
  • kokemusta kattilasuunnittelusta/käytöstä
  • kokemusta putkistosuunnittelusta
  • Aveva PDMS / E3D on jo sinulle tuttu työkalu
  • valmistusosaamista
  • projektikokemusta investointiprojekteista
  • hyviä kommunikointitaitoja
  • hoidat työsi järjestelmällisesti ja sovitussa aikataulussa
  • sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa (muu kielitaito katsotaan eduksi).

Tarjoamme sinulle:

Haastavia projekteja, jotka liittyvät suuriin kokonaisuuksiin. Saat mahdollisuuden itsesi kehittämiseen merkittävien teollisuuden projektien parissa. Pääset työskentelemään osana ammattitaitoista projektiryhmää ja rakentamaan uraasi kansainvälisessä organisaatiossa, jossa sinulla on mahdollisuuksia edetä tai siirtyä muihin toimintoihin tulevaisuudessa. Työskentelet globaalissa ympäristössä, jossa tukenasi ovat asiantuntevat osaajat.

Lisätietoja Lisätietoja tehtävästä antaa Manager, Product Management & Mechanical Engineering, Jukka Hirvenoja, p. 040 860 5358.

Hae tehtävää viimeistään 27.6.2021

Työnantajana tarjoamme sinulle vaihtelevia haasteita, mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja kehittyä oman alasi huippuosaajaksi alansa johtavassa, globaalisti toimivassa, teknologiayrityksessä. ANDRITZilla pääset työskentelemään toisiaan tukevien kollegoiden kanssa, hyvässä yhteishengessä. Ota suunta kohti oman menestystarinasi rakentamista ja liity joukkoomme!

Boiler Designer

Varkaus
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 17.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja