Skip to main content

Boliden Harjavalta hakee kunnossapitoasentajia Harjavaltaan ja Poriin

Boliden Harjavalta

Boliden Harjavalta on tehokas, vastuullinen ja kansainvälinen kuparin ja nikkelin jalostaja. Tuotamme metalleja eurooppalaisille teollisuusasiakkaille kannattavasti ja korkealaatuisesti. Nikkelisulattomme on ainoa Euroopassa ja Harjavallan sulatolla kehitetyllä energiatehokkaalla teknologialla valmistetaan lähes puolet maailman kuparista. Päätuotteitamme ovat kupari, nikkeli, kulta, hopea ja rikkituotteet.

Yrityksen kuparisulatto, nikkelisulatto ja rikkihappotehtaat sijaitsevat Harjavallassa ja kuparielektrolyysi Porissa. Palveluksessamme työskentelee 550 eri alojen ammattilaista. Yrityksen vuoden 2021 tuotannon arvo oli 2,1 miljardia euroa.

Tehtävät

Kunnossapitoasentaja toimii mekaanisen kunnossapidon tehtävissä tehtaillamme Harjavallassa ja/tai Porissa.

Koulutus ja vaatimukset

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ammatillista perustutkintoa sekä kokemusta teollisuudesta laitteiden kunnossapito- ja asennustöistä. Hitsaustaito ja teollisuuden pumppukäyttöjen tuntemus katsotaan eduksi. Arvostamme teknistä ajattelua, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutaitoja ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Odotamme, että jaat perusarvomme; huolenpito, rohkeus ja vastuu. Bolidenillä koko henkilöstö osallistuu aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön luomiseen. Terveys- ja turvallisuusasiat ovat aina etusijalla.

Tule meille töihin!

Tule kehittämään ja toteuttamaan toimintaamme osana kannustavaa ja osaavaa tiimiämme! Tarjoamme sinulle erittäin kattavat henkilöstöedut hyvinvointisi tueksi niin töissä kuin vapaa-ajalla sekä jatkuvasti eteenpäin kehittyvän työyhteisön, jossa viedään muutosta eteenpäin tulevien sukupolvien hyväksi – ylpeästi ja yhdessä!

Hakemukset

Täytä hakemus viimeistään 17.4.2022. osoitteessa https://www.boliden.com/fi/ura

Boliden Harjavalta hakee kunnossapitoasentajia Harjavaltaan ja Poriin

29200 Harjavalta
Pori
Kokopäiväinen, Vakituinen
1 - 2 vuotta
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus