Skip to main content

Branch Manager Carglass®ille Länsi-Suomen alueelle

Branch Manager Länsi-Suomen alueelle (Raisio, Kaarina, Salo, Pori, Hämeenlinna, Tampere). Carglass®in vahvan kasvun myötä olemme etsimässä Länsi-Suomeen Branch Manageria tuulilasiasentajien tiimiä johtamaan. 

Carglass® / Tuulilasivarikko Oy on osa Belron-konsernia, joka on maailman johtava autolasien korjaamiseen ja vaihtamiseen keskittynyt yritys. Belron työllistää noin 27000 henkilöä 41 maassa. Suomessa on tällä hetkellä 32 Carglass® autolasikorjaamoa, ja yritys on vahvassa kasvussa. Tuulilasivarikko Oy:n henkilöstömäärä on noin 85 ja pääkonttori sijaitsee Raisiossa.

Työsi ytimessä on oman tiimisi tuulilasiasentajien työarjen sujuvuudesta vastaaminen. Lähiesihenkilönä olet mukana tukemassa tiimiin tulevia uusia jäseniä samoin kun jo tiimissäsi työskenteleviä. Huolehdit, että jokaisella asentajalla on oman työnsä suorittamiseen tarvittavat työvälineet ja työskentelyolosuhteet kunnossa. Vastaat myös työntekijöiden resursoinnista omalla alueellasi.

Etsimme tiiminvetäjää, joka johtaa omalla esimerkillään. Kannustat tiimiläisiä ja luot ilmapiiriä, jossa jokainen pääsee loistamaan sekä kehittymään omassa työssään. Olet ihmisläheinen henkilö, joka syttyy tiiminsä tekemän tuloksen nähdessään.

Asiakaspalvelu on sinulle sydämen asia ja sinulla on halu kehittää asiakaskokemusta vielä piirun verran paremmaksi. Olet innovatiivinen ja tuot mielelläsi kehitysideoita esille niin oman tiimisi kesken kuin myös sisäisesti Carglass®in porukalle.

Toimit yhteistyössä muiden Branch Managerien kanssa, lisäksi tukenasi on HR-osasto sekä tietenkin operatiivinen johtaja, joka toimii myös esihenkilönäsi. Carglass®illa uskotaan voiman piilevän tiimityössä – yksin et jää puurtamaan!

Työssäsi tarvitset sujuvaa suomea niin suullisesti kuin kirjallisestikin sekä hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi. B-ajokortti ja matkustusvalmius vaaditaan, sillä työ sisältää reissaamista alueesi eri toimipisteiden välillä. Kotipaikkakuntasi voi kuitenkin sijaita minkä tahansa vastuullasi olevien toimipisteiden tuntumassa.

Edellytämme muutaman vuoden kokemusta työnjohtotehtävistä sekä osaamista resursoinnista. Autoalalla hankittu aiempi osaaminen ja kokemus katsotaan eduksi. IT-taidot tulisivat olla hyvällä tasolla, lisäksi toiminnanohjausjärjestelmien käyttökokemusta olisi hyvä löytyä. Työssäsi tarvitset numerotarkkuutta erilaisten lukujen raportoinnissa sekä dokumenttien laadinnassa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen kansainvälisessä yrityksessä, joka tarjoaa mahdollisuuksia ja tilaa kehittyä työssäsi. Saat työssäsi jatkuvasti sekä paikallisen tuen että myös koko Belron-konsernin leveät hartiat. Carglass® panostaa työntekijöidensä viihtyvyyteen ja hyvinvointiin tarjoamalla mm. työntekijöidensä käyttöön kattavat työterveyshuollon palvelut, laajan vapaa-ajan vakuutuksen ja yhteisiä tapahtumia.

Mikset hyppäisi Carglass®in kyytiin? Hae viimeistään huomenna, sillä haastatteluja käydään jo hakuajan ollessa käynnissä. Muista liittää hakemukseesi CV:n lisäksi palkkatoiveesi sekä suosittelijan yhteystiedot. 

Rekrytoinnista vastaa Eezy Henkilöstöpalvelut, vastaan mielelläni lisätiedusteluihin paikkaa koskien.

Sara Läykki
Henkilöstökonsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 462 4239
sara.laykki@eezy.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Branch Manager Carglass®ille Länsi-Suomen alueelle

Eezy Oyj
Kanta-Häme
Hämeenlinna
Pirkanmaa
Tampere
Satakunta
Pori
Varsinais-Suomi
Kaarina
21200 Raisio
Salo
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 05.08.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti