Skip to main content

Haluatko työskennellä voimakkaasti kasvavassa yrityksessä, jossa yhdistyvät muoti, näönhuolto ja silmänterveys? Kiinnostaako sinua auttaa ihmisiä sekä näkemään paremmin että näyttämään hyvältä?  Jaatko arvomme, joissa kestävä kehitys ja vastuullisuus näyttäytyvät jatkuvina positiivisina tekoina?

Tule siis kehittämään kanssamme Pohjoismaiden johtavaa optikkoketjua. Haemme sinua

Brand Manager

Synsam Group Finlandin Brand Managerina sinulla on vastuu Synsam brändin tunnettuuden ja vetovoiman nostamisesta Suomessa ja asiakasvirtojen kasvattamisesta yhdessä Pohjoismaiden markkinointitiimin, Suomen maajohdon ja liikkeiden kanssa. Suunnittelet ja toteutat Synsam ketjun markkinointia ja viestintää Suomessa ja seuraat herkeämättä tuloksia. Vastaat yhteistyöstä mainos-, media- ja viestintätoimistojen kanssa ja teet läheistä yhteistyötä myös muiden maiden kollegojesi kanssa.  Olet osa Synsam Group Finlandin johtoryhmää, raportoit sekä Suomen maajohtajalle että konsernin markkinointijohdolle.

Tarjoamme sinulle monipuolisen työn ja kannustavan työympäristön, jossa kollegat innostavat toisiaan erinomaisiin suorituksiin. Brand Managerina sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus olla mukana rakentamassa ja kasvattamassa Synsamia Suomessa.

Tuot tiimiimme lisää ymmärrystä kuluttajaliiketoiminnasta. Oivallat, mitä kuluttajat haluavat ja miten markkinat muuttuvat. Lisäksi sinulla on vahva ymmärrys brändijohtamisesta ja liiketoiminnallista osaamista. Olet innokas ideoimaan ja kyvykäs läpiviemään parhaimmat ideat maaliin, yhteistyössä eri tahojen kanssa.

Sinulla on analyyttistä ajattelukykyä ja olet ratkaisukeskeinen. Hahmotat isoja asiakokonaisuuksia, mutta sinulla on myös silmää ja malttia yksityiskohdille. Sinulla on kaupallista asennetta sekä intoa kehittää liiketoimintaa ja hyödyntää tutkimustietoa ja trendejä työssäsi. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja oma-aloitteinen, vuorovaikutustaitosi ovat sujuvat. Olet vakuuttava ja innostava esiintyjä sekä tiimityöskentelijä. Viihdyt hyvin nopeatempoisessa toimintaympäristössä ja kykenet koordinoimaan useita samanaikaisia projekteja. Viestit sujuvasti myös ruotsiksi. Sinulla on kaupallinen koulutus sekä ainakin muutaman vuoden kokemus markkinointi- ja valikoimatyöstä.

Tule mukaan tiimiimme! Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä CV ja palkkatoivomus mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.5.2021  osoitteeseen rekry@synsam.fi. Lisätietoja antaa Synsam Group Finlandin maajohtaja Vesa Mars vesa.mars@synsam.fi, puh. 050 4477681

Katso myös www.synsam.fi

Synsam Group on yksi Euroopan johtavia optisen vähittäiskaupan ketjuja ja tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia silmänterveyden ja silmälasimuodin ratkaisuja, jotka rakentuvat asiakkaiden tarpeiden ja elämäntyylin mukaisesti. Synsam-ketjussa työskentelee Pohjoismaissa 2000 ammattilaista ja sen liikevaihto on SEK 3,4 miljardia (2018). Ketjuun kuuluu n. 450 optikkoliikettä, joista n. 30 on Suomessa.

Synsamilta löydät kehykset ja linssit joka tyyliin, kaikille silmille ja kukkaroille. Synsam haluaa erottua muiden optikkoliikkeiden joukosta erityisesti asiakaslähtöisellä, yksilöllisellä palvelullaan sekä valikoimansa korkealla laadulla. Tarjoamme korkeatasoisten näöntarkastuspalveluiden lisäksi laajan, laadukkaan valikoiman silmälaseja, piilolinssejä, aurinkolaseja sekä tarvikkeita. Haluamme olla silmälasimuodin edelläkävijä, Synsamilla jokainen asiakas tuntee itsensä ainutlaatuiseksi. Me näemme sinut.

Brand Manager

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 09.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus