Skip to main content

Burger King vuoropäällikkö (30-> h/vko) Neste K Simolantie, Lappeenranta

Hakuaika alkaa: 30.08.2022
Hakuaika päättyy: 31.10.2022

TASTE IS KING!

Vuonna 1954 perustettu BURGER KING® on maailman toiseksi suurin hampurilaisketju. BURGER KING® -ravintoloita on yli 15 000 ympäri maailmaa yli 100 maassa. Ravintolat palvelevat noin 11 miljoonaa asiakasta päivittäin. BURGER KING® -brändi on tullut Suomeen vuonna 2013.

Haemme lisävahvistusta Lappeenrantaan Neste K-liikenneaseman yhteydessä olevaan BURGER KING® -ravintolaan !

Tulevaisuuden Kingi-vuoropäällikkö, voisiko tämä olla seuraava siirtosi? Nyt on sinun tilaisuutesi liittyä kingiin jengiin!!

Tarjoamme Sinulle vuoropäällikkökoulutuksen, joka avaa ovet BURGER KING® brändin kansainväliseen maailmaan sekä mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn tapahtumarikkaassa ja iloisessa työympäristössä. Jos olet valmis haastamaan itsesi, tarjoamme sinulle väylän urakehitykseen sekä joustavat työskentelymahdollisuudet.

BURGER KING® vuoropäällikkönä avaintehtäväsi sisältävät:
Suorittavan asiakaspalvelu- ja myyntitehtävän lisäksi vuoropäällikkö johtaa vuoroaan ja ravintolansa henkilökuntaa BURGER KING® arvojen ja toimintasuunnitelman mukaisesti innostavasti ja kannustavasti. Hän vastaa vuorossaan siitä, että suunnitellut tavoitteet toteutuvat. Tarkemmin vuoropäällikkö mm:
• auttaa jatkuvalla perehdyttämisellä ja ohjaamisella henkilökuntaansa hyvään suoritukseen
• vastaa omassa vuorossaan että miehitys sopeutetaan myynnin vaihteluihin
• vastaa vuorossaan siitä, että työhön liittyvät säännöt ja ohjeet tulevat vuorossa noudatetuiksi BURGER KING® -ketjun ohjeistusten mukaisesti

Millainen on Kingi-vuoropäällikkö?

Sinulla voi olla aikaisempaa työkokemusta ravintola-alalta ja näkemystä siitä, mitä esimiehen tehtävässä onnistuminen vaatii. Haluat päästä näyttämään osaamistasi sekä palat halusta kehittyä kokonaisvaltaisesti työssäsi. Asenne kuitenkin ratkaisee tässä työssä ja siksi aikaisempi esimieskokemus ei ole välttämätön.

Ymmärrät hyvän asiakaspalvelun päälle ja olet tarkkana ja sitoutuneena vuoropäällikkönä esikuva koko tiimillesi. Saat ympärillä olevat työntekijät innostumaan ja ohjaat tiimisi tekemään yhteistyötä myynti- ja tulostavoitteiden eteen.
Osaat antaa palautetta rakentavasti sekä ohjata ja kannustaa työntekijöitä oikeaan suuntaan. Huolehdit työntekijöiden ja esimiehen välisestä tiedonkulusta, ja sinulla on näin ollen kehittyneet vuorovaikutustaidot. Vuoropäällikkönä olet tottunut vuorotyöhön ja valmis antamaan panoksesi vaihtelevina vuoroina, mukaan lukien viikonloppu- ja iltavuorot. Työaika minimi 30 h/ viikossa.
Lisäksi olet huipputyyppi ja kanssasi on mukava tehdä töitä!

Täyttämällä sähköisen hakemuksen, olet lähempänä tilaisuuttasi päästä luomaan kanssamme kingejä tarinoita! Haku on voimassa 31.10.2022 saakka, lähetä hakemus viipymättä oheisen linkin kautta, sillä käsittelemme hakemukset saapumisjärjestyksessä ja kutsumme haastatteluun.
Jos haluat kysyä lisätietoja laita meiliä [email protected]

Rekrytointiin liittyvän tietosuojaselosteen saat rekrytoivasta kaupasta.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Burger King vuoropäällikkö (30-> h/vko) Neste K Simolantie, Lappeenranta

Kesko Oy Kauppiaat
Lappeenranta
Vakituinen

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti