Skip to main content

Business Analyst / Senior Business Analyst K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 11.05.2022
Hakuaika päättyy: 29.05.2022

Tunnetko intoa ja paloa kaupan alaan, analytiikkaan ja liiketoiminnan kehitykseen? Kykenetkö ratkaisukeskeiseen ajatteluun ja luovit sujuvasti digitaalisessa maailmassa? Innostutko tehtävästä liiketoiminnan ytimessä?

Tässä tehtävässä työskentelet osana viisihenkistä analyytikkotiimiä päivittäistavaratoimialan liiketoiminnan kehityksessä. Roolissasi toimit analyytikkona Tavarakauppa-nimisen yksikön tukena, joka vastaa keskeisistä liiketoiminnan päätöksistä muun muassa valikoima-, hinta- ja tuotepäätöksistä sekä tavarantoimittajayhteistyöstä sen eri muodoissaan. Tehtäviisi kuuluvat pienemmät ja isommat data-analyysit sekä dataratkaisujen ideointi ja kehittäminen liiketoiminnan tarpeisiin.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen näköalapaikan niin liiketoiminnan johtamisen ymmärtämiseen kuin datan hyödyntämiseenkin siinä. Pääset toimimaan lähellä liiketoimintaa, mutta samalla osaksi Keskon laajaa ja erinomaista data-asiantuntijoiden ja analyytikoiden osaajajoukkoa.

Odotamme sinulta:
• Haluat vaikuttaa päätöksiin datalla perustelluilla suosituksilla ja olet valmis kehittämään tämän mahdollistavia ratkaisuja
• Olet motivoitunut ymmärtämään liiketoiminnan päätöksentekoa ja toimimaan yhdessä päätöksentekijöiden kanssa
• Modernien BI-työkalujen käyttö- ja kehitysosaamista (esim. Qlik Sense, PowerBI)
• SQL osaamista. R & Python katsotaan eduksi
• Hyvät datan ja tarinoiden visualisointi- ja esitysaidot
• Ylempi korkeakoulututkinto

Tarjoamme sinulle:
• Mahdollisuuden päästä kehittämään analytiikan ratkaisuja K-ryhmän merkittävimmälle toimialalle, päivittäistavaratoimialalle
• Mahdollisuuden tuottaa konkreettista lisäarvoa keskeisten liiketoimintojen päätöksentekijöille
• Motivoivan ja kannustavan tiimin ja työyhteisön, joka mahdollistaa itsensä kehittämisen niin analytiikan kuin liiketoimintaosaamisenkin saralla
• Moniulotteisen datan ja nykyaikaiset IT-työkalut
• Ison yrityksen monipuoliset uramahdollisuudet ja henkilökuntaedut

Työskentelemme edistääksemme K-ryhmän päivittäistavarakaupan kasvustrategiaa. Linkki strategiaan: https://kesko.fi/sijoittaja/strategia/toimialojen-strategiat/paivittaist...

Lisätietoja tehtävästä antaa 20.5.2022 klo 14-15 ja 24.5.2022 klo 15.30-16.30 kehitysjohtaja Ville Tarvonen, 050 431 2575.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.5.2022 mennessä oheisen linkin kautta.
-----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Analyst / Senior Business Analyst K-ryhmään

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 30.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti