Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Business Controller

Haluatko ottaa urallasi uuden askeleen ja olla merkittävä osa Suomen suurimman logistiikkayrityksen talousjohtoa? Jos olet kirjanpidon ja raportoinnin ammattilainen ja esim. tulos- ja tase-erien analysointi sekä kehittäminen ovat osaamisesi ydintä, tässä on erinomainen uramahdollisuus juuri sinulle.

Olisitko sinä meidän uusi Postipalveluiden tuotannon Perusjakelun Business Controller?

Postipalveluiden Jakeluliiketoiminnan Business Controller -roolissa vaikutat suoraan koko Suomen kattavan organisaation taloudelliseen johtamiseen. Vastaat kokonaisvaltaisesti perusjakelun budjetoinnista ja raportoinnista, osallistut myös strategisen aikaikkunan suunnitteluun. Vastuullasi on perusjakelun tuotekustannuslaskennan (ABC ja SPC).

Business Controllerin tehtävään kuuluu:

  • Taloudellinen suunnittelu ja raportointi
  • Kustannuslaskennan kehittämien
  • Raportoinnin (PowerBI) ja suunnittelujärjestelmän kehittämiseen osallistuminen (Anaplan)
  • Erilaiset analyysit ja selvitykset

Tunnistatko itsesi näistä?

  • Kirjanpito ja raportointi on ydinosaamistasi
  • Sinulla on työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä vähintään 3 - 5 vuotta
  • Omaat hyvät viestintätaidot niin suomeksi kuin englanniksikin
  • Sinulla on kaupallinen korkeakoulututkinto (KTM, tuotantotalous, ylempi AMK tai vastaava)
  • Toimintokustannuslaskennan (ABC ja SPC) tuntemus katsotaan eduksesi samoin kuin SAP, HFM, Anaplan ja PowerBI -tuntemus

Tule mukaan monimuotoiseen työyhteisöömme, rakentamaan yhdessä tulevaisuuden Postia! Yhtenä Suomen suurimmista työnantajista tarjoamme sinulle hyvät mahdollisuudet kehittyä urapolullasi ja takaamme, että teet todella merkityksellistä työtä. Me välitämme! Käytössämme on mm. E-passin kulttuuri-, liikunta- ja työmatkaetu. Toimipisteesi sijaitsee pääkonttorillamme Helsingin Ilmalassa ja monipaikkatyömalli on meillä arkipäivää.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa Johan Seger, VP, Finance & Business Control, Postal Services (050 3838 222 / [email protected]). Johanin tavoitat puhelimitse parhaiten pe 19.8. 9–11 ja ke 24.8. 14–16.

Olisiko tämä seuraava askel urallasi?  Lähetä meille ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2022 rekrytointijärjestelmämme kautta. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut sopivien ehdokkaiden kanssa jo ennen hakuajan päättymistä.

We handle and deliver the logistics of nearly everything – e-commerce parcels, heavy freight items, postcards or love letters – on your terms! Posti is evolving and its transformation is built by a diverse pool of professionals from postal employees to artificial intelligence experts. In a big company, the range of possibilities is huge. Make Posti your next big opportunity – join us to create the future Posti!

Posti vaikuttavuus

Posti synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Posti synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja pienhiukkas- ja kemikaalipäästöihin, luokassa Ympäristö.
Upright data for Posti

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Posti Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Controller

Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 01.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti