Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Business controller


Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa. Työmme on ylläpitää, huoltaa ja rakentaa sähköverkkoamme, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä vuoden ympäri. Meillä on töissä noin 270 ammattilaista.  

Carunan taloustiimi etsii nohevaa business controlleria edellisen tekijän siirtyessä talon sisällä toiseen tehtävään. Business controllerin tehtävänä on tukea oman vastuualueen johtoa ja asiantuntijoita päätöksenteossa ja huolehtia omalta osaltaan riskienhallinnan ja kontrolliympäristön toimivuudesta. Tehtävään kuuluu yksiköiden kuukausiraportoinnin koordinointi ja tekeminen sekä liiketoimintasuunnittelusta vastaaminen. Tehtävässä korostuu yhdessä tekeminen ja vuorovaikutus muiden carunalaisten kanssa. Raportoit group controllerille ja matriisissa liiketoimintayksikköjen johtajille.

Vastuualueeseesi kuuluu kahden yksikön business controller -tehtävät. Asiakkuudet ja uudet liiketoiminnot-yksikkö huolehtii verkon pitkän tähtäimen suunnittelusta, myynnistä sekä asiakaspalvelusta. Yrityspalvelut-yksikössä puolestaan johdetaan Carunan tukifunktioita.

Etsimämme henkilö

Sinulla on vähintään neljän vuoden kokemus vaativistakin business controller rooleista. Olet vastannut aikaisemmin työurallasi itsenäisesi yksikön talousraportoinnista ja osallistunut johtoryhmätyöskentelyyn. Sinulla on vähintään neljän vuoden kokemus yksikön liiketoimintasuunnittelun läpiviennistä. Taustallasi on kauppatieteellinen korkeakoulututkinto, mielellään laskentatoimi/johdon laskentatoimi pääaineena. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englannin taito on edellytys, koska se on raportointikielemme.

Tehtävää hoidetaan yhdessä muiden carunalaisten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa, joten avoimuudesta ja aktiivisuudesta on hyötyä, kuin myös hyvistä viestintä- ja vuorovaikutustaidoistasi. Tehtävää voit hoitaa joustavasti mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet valmis tapaamaan kollegoitasi Espoon toimistollamme sovitusti, vaikkapa 1-2 päivää viikossa.

Kaikilta carunalaisilta odotamme asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta. Koska turvallisuus on kaiken toimintamme keskiössä, tehtävään valinta edellyttää turvaselvityksen ja huumausaineseulan läpäisyä.

Tarjoamme

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee.  Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu, palkkiorahasto sekä joustava työaika ja -paikka.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.  

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.  

 

Kiinnostuitko?  

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan yhdessä, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 30.9.2022.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä.  Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa group controller Jussi Koskinen, 050-590 1503.

Ota yhteyttä:

Puhelin:
020 520 20

Sähköposti:
[email protected]

Sijainti: Upseerinkatu 2

Caruna Networks vaikuttavuus

Caruna Networks synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Caruna Networks synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja biodiversiteettiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Caruna Networks

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Caruna Networks Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business controller

Espoo
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.10.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti