Skip to main content

Business Controller

Eltel on johtava pohjoiseurooppalainen teknisten palveluiden toimittaja sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialalla. Eltel tarjoaa laajan valikoiman palveluita ulottuen suunnittelu-, rakentamis- ja ylläpitopalveluista aina kokonaisvaltaisiin projektitoimituksiin saakka. Eltel haluaa osallistua kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Eltelissä työskentelee noin 5,400 työntekijää, joista Suomessa 1,500. Liikevaihto vuonna 2020 oli 938 miljoonaa euroa. Eltelin osake on listattu Nasdaq Tukholmassa.

Lisätietoja Eltelistä saat sivuilta www.eltelnetworks.fi

Suomi on sitoutunut vähentämään kasvihuonepäästöjä, siirtymään sähkön tuontiriippuvuudesta omavaraisuuteen ja korvaamaan fossiilisiin polttoaineisiin perustuvaa tuotantoa. Lisäksi Suomessa oleva vanha verkko vaatii vähintäänkin peruskorjausta. Eltel tukee toimillaan näiden tavoitteiden täyttymistä ja osallistuu aktiivisesti kestävämmän ja toimivamman huomisen rakentamiseen nykyisille ja tuleville sukupolville.

Jos haluat osaksi alan kehityksen etujoukkoja, jossa tekemistä riittää tulevillekin vuosikymmenille, olisitko Eltelin tuleva

Business Controller

ja vastaisit nimettyjen yksikköjesi talousohjaamisesta?

Business Controllerina vastaat liiketoiminnan talouden budjetoinnista, ohjaamisesta sekä seurannasta ja raportoinnista. Toimit nimettyjen aluepäälliköiden tai liiketoimintajohtajien oikeana kätenä ja tuot vahvasti sisäisen laskennan näkemyksen osaksi liiketoimintaa. Toimit vankassa yhteistyössä projektipäälliköiden kanssa, tuoden osaamisesi sekä talouden näkökulman päivittäiseen projektityöskentelyyn. Teet sujuvaa yhteistyötä myös muun talousorganisaation, kuten kirjanpito ja palkanlaskenta, kanssa, mutta katseesi on kuitenkin selkeästi suunnattuna tulevaan; menneisyyden raportoinnin sijaan. Päivittäisen liiketoimintaa tukevan työsi ohessa huolehdit myös tarvittavan sisäisen laskennan konserniraportoinnin.

Raportoit tehtävässäsi Eltelin Suomen talousjohtajalle.

Toimipaikka sijaitsee Eltelin Espoon pääkonttorilla tai muulla Eltelin Suomen 60 toimipisteestä. Espoon lisäksi taloustiimisi Business Controller -kollegoita sijaitsee myös Tampereella ja Oulussa.

Korona-tilanteesta johtuen, Eltelillä suositaan etätyöskentelyä ja tämän yhdistäminen tehtävään on mahdollista myös jatkossa.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva kaupallinen koulutus, kuten KTM, tai vastaava työkokemuksen kautta hankittu vahva osaaminen. Sinulla on usean vuoden kokemus sisäisen laskennan tehtävistä, liiketoimintaa tukevassa roolissa. Olet kotonasi projektiliiketoiminnan parissa ja omaat sujuvan suomen ja englannin kirjallisen ja suullisen kielitaidon. Tehtävässä selkeänä etuna on myös aiempi kokemus projekti- ja/tai palveluliiketoiminnasta esimerkiksi rakennusalalta tai teollisuudesta.

Henkilönä olet analyyttinen sekä positiivisesti jämäkkä ja tavoitteellinen liiketoiminnan kumppani. Prosessien ja toiminnan kehittäminen pitkällä tähtäimellä sekä asioiden läpivientikyky ovat tärkeitä tehtävässä onnistumiseksi. Tunnet lukusi, mutta haluat ymmärtää syvällisesti toiminnan numeroiden takana. Haastat ja tuet liiketoimintoja, tilanteen vaatimalla tavalla, ja jaat mielelläsi ammatillisen osaamisesi myös kollegoidesi hyödyksi.

Tervetuloa Eltelin nopealiikkeiseen ja vahvasti tuloshakuiseen joukkoon! Jos et säikähdä Eltelin tekemisen meininkiä, vaan olet valmis käärimään hihasi ja ryhtymään hommiin, tervetuloa joukkoon -rakentamaan tulevaisuuden vihreämpää Suomea!

Hakeaksesi tehtävää, lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen linkistä https://bit.ly/3tZ3kxv

Lisätietoa tehtävästä antaa Compass HR Groupin konsultti Laura Suontaus +358 50 521 2086 tai laura.suontaus@compasshrg.fi

Business Controller

Eltel Networks / Compass HRG
Suomi
Kokopäiväinen, Etätyö, Vakituinen

Julkaistu 11.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
1 000 000 - 1 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus