Skip to main content

Business Controller

Quant

Quant on teollisuuden kunnossapidon globaali markkinajohtaja, jolla on lähes 90 operatiivista yksikköä noin 20 eri maassa ja joka työllistää yhteensä yli 2300 työntekijää. Kunnossapito on intohimomme ja meille on kunnia-asia toteuttaa kumppanuuden tavoitteet ammattimaisesti. Suomessa toimimme Quant Finland Oy nimellä ja muodostamme noin 500 työntekijän vahvan joukkueen.

Tehtävä

Etsimme yritykseemme itsenäiseen työskentelyyn kykenevää business controlleria.

Autat yrityksen ja tulosyksiköiden johtoa sovittujen taloudellisten tulosten saavuttamisessa. Toimitat johdolle ajantasaista tietoa päätöksenteon tueksi. Tarjoat yksiköillemme tukea ja koulutusta taloudellisen suorituskyvyn parantamiseksi. Vastaat budjetointi- ja ennusteprosesseista. Osallistut aktiivisesti liiketoiminnan kasvun suunnitteluun sekä myyntiprojekteihin. Vastaat liiketoiminnan luotonhallinnasta yhdessä groupin kanssa sekä osallistut kassanhallintaan. Viestintä viranomaisten ja kumppaneiden kanssa sekä osallistuminen groupin raportointiin sisältyvät tehtävään.

Ymmärrät liiketoimintaa sekä talouden että operaatioiden näkökulmasta. Odotamme sinulta suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa sekä hyvää järjestelmäosaamista (esim. MS Office, MS AX, PowerBI). Tarvittavien lakien, sääntöjen ja teknologiateollisuuden työehtosopimusten tuntemus on perusta tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle. Arvostamme analyyttistä lähestymistapaa, tilinpäätösten tulkintataitoa sekä kykyä viestiä asioita rakentavalla tavalla.

Tehtävä edellyttää matkustushalukkuutta, sillä yksikkömme sijaitsevat eri puolilla Suomea. Toimipisteesi on Vantaalla, mutta työskentelemme myös paljon joustavasti etänä.

Tarjoamme

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, hyvät ja kattavat henkilöstöedut, vastuullisen ja monipuolisen tehtävän nykyaikaisessa kunnossapitotoiminnassa sekä mahdollisuuden kehittyä ja osallistua toimintamme kehittämiseen. Meille turvallisuus on ensisijaisen tärkeää ja tarjoammekin sinulle edellytykset tehdä työsi aina turvallisesti.

Hakeminen

Oletko etsimämme tuottavuuden tekijä? Lähetä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella viimeistään 23.12.2021.

Contact person

Sebastian Storbacka

Toimitusjohtaja

050 354 5564

[email protected]

Quant Finland vaikuttavuus

Quant Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja työpaikkojen luomiseen, luokassa Yhteiskunta.

Quant Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja kasvihuonekaasupäästöihin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Quant Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Quant Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti