Skip to main content

Business Intelligence -asiantuntijoita

Etsimme uusia työkavereita

Me olemme Pinja, kotimainen ohjelmistojen, business intelligencen sekä modernin IT:n osaaja. Työskentelemme useilla teollisuuden sekä yhteiskunnan aloilla ja missiomme on kuljettaa ja opastaa asiakkaitamme digitalisaation matkalla. Puolet liikevaihdostamme tulee omista tuotteistamme ja puolet asiantuntijapalveluista. Meitä on jo yli 400.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä ammattilaisena osana 35 hengen tiimiämme. Käyttämiämme työkaluja ja teknologioita ovat mm. Power BI, Azuren datatyökalut sekä Data Vault. Panostamme voimakkaasti asiantuntijoidemme koulutukseen mikä pitää meidät kilpailukykyisenä nyt ja tulevaisuudessa.

Mitä haemme?

Seuraavat teknologiat tai työkalut ovat sinulle tuttuja työurasi varrelta:

- Microsoft Power BI, erityisesti DAX, Visualisointi, SSAS
- Kokemusta asiakkaan konsultoinnista

Tehtävään haettaessa eduksi katsomme myös fasilitointitaidot sekä kaiken työkokemuksen asiakasrajapinnassa. Työnäytteet Power BI -teknologialla ovat omiaan vakuuttamaan meidät osaamisestasi. Soveltuva korkeakoulutus, esimerkiksi tiedolla johtaminen tai vastaava, katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme:
Huolehdimme ammatillisesta kasvustasi mm. 10 koulutuspäivän vuosittaisella koulutuslupauksellamme. Hyvät henkilöstöetumme sisältävät mm. puhelinedun, lounasedun, liikunta- ja kulttuuriedun, laajan työterveyden sekä hyvät vakuutukset.

Työkulttuurimme perustuu vapauden ja vastuun tasapainoon. Kun teemme työmme sillä laadulla mistä asiakkaamme meidät tuntevat, on vastapainona erittäin joustava ja sujuva arki ilman ylimääräistä byrokratiaa. Panostamme laadukkaaseen esimiestyöskentelyyn sekä työhyvinvointiin.

Heinäkuussa rekrytiimimme lepää ja syö jäätelöä, mutta kerro meille itsestäsi ja tutustumme hakemukseesi ensi töiksemme kun palaamme töihin elokuun alussa. Liiketoimintamme kysyntä kasvaa jatkuvasti ja sen myötä kasvaa myös tiimimme.

Lisätietoa:
Tavoitat meidät ennen juhannusta tai heinäkuun jälkeen. Urasivustomme sekä kotisivumme ovat hyviä tiedon lähteitä ja löydät meidät myös sosiaalisesta mediasta (IG, FB, LinkedIn).

WWW-osoite: https://career.pinja.com/
Yhteystiedot: Projektipäällikkö Kari Eskelinen, +358 40 6619 416, kari.eskelinen@pinja.com,
Koulutuspäällikkö Maija Andersson, +358 44 056 7792, maija.andersson@pinja.com
Työpaikan osoite: Schaumanin puistotie 10, 40100 JYVÄSKYLÄ
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 31.07.2021 klo 23:59
Ilmoitus jätetty: 16.06.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Business Intelligence -asiantuntijoita

Pinja Group Oy
Jyväskylä
Espoo
Jyväskylä
Kuopio
Lahti
Oulu
Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 16.06.2021

Jaa työpaikkailmoitus