Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Business Unit Manager

Haemme Rejlersille teollisuuden CONTROL-liiketoimintaan

Business Unit Manageria Vantaan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen.


Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Business Unit Managerin työtehtävässä vastaat CONTROL-tuotelinjan Vantaan automaatioyksikön vetämisestä. Yksikössä työskentelee 16 automaatiosuunnittelun ammattilaista. Työssäsi pääset kehittämään palvelukokonaisuutta ja näyttämään todelliset kykysi esihenkilötehtävissä, suunnittelu- ja projektiosaamisessa sekä asiakaspalvelu- ja myyntityössä.

Tavoitteenamme on jatkuva kehittyminen, tyytyväinen henkilöstö ja kasvava asiakaskunta.


Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäin suuntautunut teollisuuden ammattilainen. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella.

Toivomme sinulta:

  • teknikko-, insinööri- tai DI-koulutusta
  • useamman vuoden työkokemusta suunnittelualalta
  • monipuolista kokemusta sähkö-/automaatiosuunnittelusta sekä projektitoiminnasta
  • halua tehdä asiakaspalvelua ja myyntityötä
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
  • vastuullista ja positiivista asennetta
  • halukkuutta uusien asioiden oppimiseen ja itsesi kehittämiseen

Eduksi katsomme:

  • suunnittelukokemuksen kansainvälisissä projekteissa
  • projektien aikatalutus-, suunnittelu-, seuranta- ja toteutuskyvyn
  • kokemuksen automaatiojärjestelmien kehityksestä
  • kokemukset esihenkilötyöstä esim. projektitoiminnassa
  • näytöt B2B-myynnistä ja markkinoinnista


Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Business Unit Managerina pystyt kehittämään ryhmäsi toimintaa, myös uusille alueille. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot
  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut


Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa.


Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 2.8.2022 mennessä.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja tehtävästä mielellään antaa Business Line Director Harri Häyhä, puh. 040 579 0335 tai [email protected]. Tavoitat Harrin parhaiten päivittäin klo. 15:00 – 16:00 seuraavina ajankohtina: 20.-23.6.2022, 27.-30.6.2022 ja 1.-2.8.2022.

 

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Noin 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2021 oli noin 102 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Rejlers Finland vaikuttavuus

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Rejlers Finland synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Rejlers Finland

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Rejlers Finland Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Business Unit Manager

Vantaa
Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti