Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Business Unit Manager

Etsimme Business Unit Manageria vakituiseen työsuhteeseen vetämään Rejlersin Teollisuuden toimialan Project Management -ryhmää.  

Millaisia työtehtäviä tarjoamme?

Business Unit Managerin työtehtävässä vastaat Project Management- ryhmän vetämisestä ja olet tulosvastuussa ryhmän osalta. Alaisuutesi kuuluu yli kymmenen projektinjohdon ammattilaista. Raportoit työssäsi Teollisuuden toimialan PMO-osaston vetäjälle.

Työssäsi pääset kehittämään Teollisuuden toimialan projektinhallinnan työtapoja ja työkaluja. sekä vastaat palvelukokonaisuudesta. Tehtävässä pääset näyttämään todelliset kykysi esimiestehtävissä, projektijohtamisessa, sekä asiakaspalvelu- ja myyntityössä. Tavoitteenamme on jatkuva kehittyminen, tyytyväinen henkilöstö ja kasvava asiakaskunta.   

Millaisia henkilöitä etsimme?

Olet etsimämme henkilö, jos olet ulospäin suuntautunut projektijohdon ammattilainen, jolla on myös halua kehittyä esimiehenä. Työntekijänä olet ratkaisukeskeinen ja energinen tiimityöskentelijä. Osaat hahmottaa erilaisia kokonaisuuksia ja teet työsi aina tunnollisesti sekä huolella. Osaat toimia monipuolisessa toimintaympäristössä ja palvelukulttuuriajattelu sujuu sinulta luontevasti. Omaat liiketoimintaymmärrystä ja turvallisuuteen liittyvät asiat sekä vastuullisuus ovat sinulle ensisijaisen tärkeitä. Toivomme, että sinulla on aito innostus palvella asiakkaitamme, ja haluat olla mukana rakentamassa alansa parasta toimijaa.

Lisäksi odotamme sinulta:

  • soveltuvaa insinöörin (AMK) tai DI-koulutusta
  • näyttöjä teollisuuden toimialan EPC/EPCM-toimeksiantojen johtamisesta
  • hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa
  • asiakaspalveluosaamista ja halua tehdä  myyntityötä
  • näyttöjä yrityksen projektinhallinnan kehittämisestä

Eduksi katsomme: 

  • IPMA C/B tai PMP-sertifikaatin muun kielitaidon

Mitä tarjoamme sinulle?

Pääset mukaan mielenkiintoisiin ja haastaviin työtehtäviin sekä kehittämään ammattitaitoasi erilaisissa projekteissa. Työntekijämme arvostavat Rejlersiä joustavana ja vastuullisena työnantajana. Iloa työpäivään tuo mukava työyhteisö ja viihtyisä toimisto. Arvostamme syvällistä osaamista, halukkuutta oppia ja kehittyä sekä työntekijöidemme hyvinvointia. Joustavat työskentelymahdollisuudet selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua.

Lisäksi:

  • sinulla on osaavan ja motivoituneen asiantuntijaryhmän tuki
  • tarjoamme urakehitysmahdollisuuksia vahvasti kasvavassa ja kehittyvässä konsernissa
  • meillä on kattavat edut

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme, somessa ja Tunto-palvelussa.

Haluatko mukaan?

Hae heti, sillä etenemme sopivien ehdokkaiden kanssa mahdollisimman pian. Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi hakulomakkeellamme osoitteessa career.rejlers.fi 19.11.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Business Line Director PMO, Jarno Laine.

Yhteydenotot sähköpostitse jarno.laine@rejlers.fi. Laitathan yhteydenotoissa otsikkoon viitteeksi Business Unit Manager, Project Management.

Rejlers tarjoaa monipuolisia insinööripalveluja teollisuuden, energian, rakentamisen ja infran asiakaskunnille. Tarjoamme asiakkaillemme myös digitaalisia palveluratkaisuja yhdistämällä ICT:n insinööriosaamiseen. Rejlersin osaaminen on asiakkaiden käytössä konsulttipalveluina, palvelutuotteina ja projektiratkaisuina. Yli 1000 työntekijäämme työskentelevät Suomessa ja Abu Dhabissa yli 20 paikkakunnalla. Toiminta Suomessa alkoi vuonna 1980 Mikkelissä, ja liikevaihtomme vuonna 2020 oli noin 87 miljoonaa euroa. Olemme osa pohjoismaista, NASDAQ Tukholman pohjoismaiselle pörssilistalle listattua Rejlers AB -yhtiötä.

Business Unit Manager

Hyvinkää
Hämeenlinna
Joensuu
Jyväskylä
Kemi
Kotka
Kouvola
Kuopio
61300 Kurikka
Lappeenranta
Lohja
Mikkeli
Oulu
Pori
Porvoo
Salo
Savonlinna
Tampere
Turku
Vaasa
Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 20.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus