Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

C-kortillinen betonipumppari

Haemme nyt asiakkaallemme betonipumpparia vakituiseen työsuhteeseen!

Työtehtävän kuvaus

Tehtävä sisältää kaikenlaisia betonivaluja pienistä muutaman neliön porrasvaluista aina suuriin teollisuustilojen vaativiin pysty- ja vaakavaluihin mukaan lukien erilaiset lattiavalut. Kohteina toimii niin omakotitalot kuin suuremmat kohteet. Tässä työssä pääset työskentelemään yhdessä alan parhaiden yhteistyökumppaneiden kanssa!

Toivomme sinulta:

  • C-ajokorttia
  • Aikaisempaa kokemusta betonipumppaajan tehtävästä
  • Voimassa olevan tieturvakortin

Tarjoamme:

  • Kilpailukykyisen palkkauksen
  • Vakituisen työn ja pitkäaikaisen työsuhteen

Rekrytointi suoritetaan yhteistyössä Uniflexin kanssa, ja tehtävässä työllistyy suoraan asiakkaamme palkkalistoille.

Kiinnostuitko? Hae nyt, sillä etenemme haussa jo hakuaikana! Tarvitsemme ainoastaan päivitetyn CV:si. Tehtävään pääset hakemaan oheisesta linkistä. Jos sinulle jäi kysyttävää, hausta vastaa HR-konsultti Rebekka Kivi, johon voi olla yhteydessä numeroon 0405152592.

-Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi.-

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

C-kortillinen betonipumppari

Kouvola
49240 Pyhtää
Uusimaa
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti