Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

C-kortillinen varastotyöntekijä

Haemme asiakkaallemme 

C-kortillista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen. Töiden hyvin sujuessa hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Tehtävässä vastaat yrityksen varaston ylläpidollisista tehtävistä sekä kuljetat yrityksen omien asentajien tarvitsemia työkaluja sekä materiaaleja eri työmaille. Kuljetukset tehdään paketti-, että kuorma-autolla, joten työntekijällä tulee olla C-kortti.

Olet etsimämme tekijä, jos sinulta löytyy aikaisempaa kokemusta, tai koulutusta vastaaviin tehtäviin. Olet työtä pelkäämätön persoona, etkä pelkää ottaa vastuuta. Osaat toimia tiimissä, mutta osaat toimia myös itsenäisesti. Varastohallin ylläpidossa tulet saamaan osaamisen kasvaessa yhä enemmän vastuuta.

Työtä on tarjolla täysillä viikko työtunneilla ja sopimus solmitaan ensin kuuden kuukauden määräaikaisena Go On:n Jyväskylän kautta. Töiden sujuessa työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua asiakkaan omille kirjoille.

Kiinnostuitko? Rekrytoinnista vastaa Go On Jyväskylä. Jos koet olevasi etsimämme henkilö, käy jättämässä hakemuksesi palkkatoiveineen Go On:n nettisivujen kautta mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 24.10.2021, mutta käsittelemme hakemuksia jo hakuajalla. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-päällikkö Emmi Leppänen numerosta 044 334 6292 tai [email protected]

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

C-kortillinen varastotyöntekijä

Jyväskylä
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti