Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

CAD/CAM koneistaja, Ulvila

Hollmén & Co on vuonna 1997 perustettu yritys. Asiakkaitamme palvelee 90 ammattitaitoista työntekijää. Kaikki kolme toimipistettämme sijaitsevat Suomessa.

Viimeisten viiden vuoden aikana Oy Hollmén Co on kehittynyt alansa huippuosaajaksi laserhitsattujen nestejäähdyttimien valmistuksessa. Monipuolisen osaamisen esimerkkeinä ovat teknologisesti monipuolisimmat ja tehokkaimmat akustojen ja sähkökomponenttien nestejäähdyttimet sähköjunissa, -laivoissa, -autoissa, ja mm. energiantuotantoyksiköissä kuten tuulimyllyissä. Olemme pioneeri uuden teknologian käyttöönotossa todella nopeasti kasvavassa markkinassa. Asiakaskuntamme koostuu vihreän teknologian edelläkävijöistä ja laserteknologiamme tarjoaa markkinoille uuden ja tehokkaamman ratkaisun. Toimintamme laajentuessa etsimme joukkoomme lisää osaajia tukemaan vahvan tilauskantamme kehitystä. Lisää meistä www.hollmen.com

Etsimme nyt joukkoomme CAD/CAM-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen

Hakijalta vaaditaan työkokemusta CNC-koneistuksesta. Tekijää haetaan sekä sorville, että työstökeskukselle. Olisi hienoa, jos hakijalla olisi kokemusta kummastakin.

Hakijoilta toivomme jo hieman aiempaa kokemusta koneistuksesta joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Fanuc ja Mazatrol ohjausten tuntemus sekä CAD-suunnittelu/CAM-ohjelmointi katsotaan eduksi. Kokemusta enemmän arvostamme kuitenkin oma-aloitteista, reipasta ja koneistuksesta aidosti kiinnostunutta asennetta sekä halua kehittää omaa osaamista.

Me työnantajana tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön ja mahdollisuuden kehittää osaamistasi monipuolisissa työtehtävissä kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä.

Jos tunnistit itsesi tästä, lähetä hakemuksesi pikaisesti palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Go On Pori, [email protected] tai p. 044-9802826 (arkisin klo 9-16)

//Tervetuloa huippujoukkueeseen, jossa jokaisella työnhakijalla on mahdollisuus löytää oikea, itselle parhaiten sopiva työpaikka. Tarjolla on vastuualueita joukkueenjohtajasta veräjänvartijaan. Me pidämme huolen, että saat peliaikaa tarpeidesi mukaan etkä tule taklatuksi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Löydä oma Go On tiimisi: Helsinki, Hämeenlinna, Joensuu, Jyväskylä, Kotka, Kouvola, Kuopio, Lahti, Lappeenranta, Mikkeli, Oulu, Pirkanmaa, Pori, Raahe, Rovaniemi, Seinäjoki, Turku, Uusimaa, Vaasa ja Ylivieska. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.//

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti