Skip to main content

Luxhammar Oy valmistaa, markkinoi ja myy puun lämpökäsittelylaitoksia. Yrityksellä on pisin ja vahvin kokemus puun lämpökäsittelystä ja on saavuttanut markkinoilla erinomaisen aseman.  Asiakasprojektien koot vaihtelevat pienistä laitetoimituksista aina isoihin tuotantolaitoskokonaisuuksiin saakka. Yritys toimii sekä kotimaassa että vientimarkkinoilla. Tärkeimmät vientikohteet ovat Aasia, Pohjois-Amerikka ja Eurooppa. Laitteistotoimitusten lisäksi yritys hoitaa varaosatoimituksia ja laitehuoltoja. Toimipaikkana on Mikkeli.

Etsimme tiimiimme vakituiseen työsuhteeseen Mikkeliin

CAD-SUUNNITTELIJAA

SolidWorks 3D- ja Autocad 2D -suunnitteluun puun lämpökäsittelylaitteistojen, lämpövoimalaitosten ja -tuotantolaitoskokonaisuuksien toimituksiin.

Toimenkuvaan kuuluu hitsattavien ja koneistettavien metallirakenteiden suunnittelua sekä osallistumista komponenttien, putkistojen ja lämmitysjärjestelmien suunnitteluun. Edellytämme perusosaamista konepaja/koneenrakennustekniikasta, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, vähintään englannin kielen taitoa sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Arvostamme kokemusta vastaavasta SolidWorks 3D- ja AutoCad 2D -suunnittelusta sekä höyry- ja kuumaöljyjärjestelmien tuntemusta.

Odotamme sinulta myös soveltuvaa teknistä koulutusta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä vastuullista ja positiivista asennetta. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja kykyä hahmottaa laajojakin 3-ulotteisia kokonaisuuksia.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä yrityksessä. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja kyseessä vakituinen työsuhde. Lähetä hakemus mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Rekrytointia hoitaa Eva-Maija Ahokas, U-Test Services Oy / Performia (eva-maija.ahokas@performia.fi). Lisätietoja antaa tarvittaessa tj. Tero Lallukka puh. 0400-491754 (Mahdolliset soitot arkisin klo 15:30-18:00)

CAD-Suunnittelija

Mikkeli
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus