Skip to main content

Call Center / Billing & Collection Agent

WORK WITH THE

EUROPEAN MARKET LEADER

Eden Water Company on Euroopan markkinajohtaja. Toimimme 20 maassa ja meillä on yli 25 vuoden kokemus toimisto- ja kotivesilaitteiden- ja kahvinkeittimien markkinoista. Olemme alamme asiantuntijoita ja olemme ylpeitä kaikesta mitä teemme ja mikä tärkeintä – olemme erityisen ylpeitä Eden-tiimimme ihmisistä.

Etsimme:

CALL CENTER/BILLING & COLLECTION AGENT

Asiakaspalvelijana työskentelet Vantaan toimistollamme ja autat asiakkaitamme heidän toiveissaan. Olet etsimämme henkilö, jos pidät asiakaspalvelusta ja haluat tehdä kaikkesi pitääksesi asiakkaasi tyytyväisinä.

Tehtävät:

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden palveleminen puhelimitse ja sähköpostitse sekä yhteydenpito myynti- ja jakeluosastoomme Suomessa. Autat ratkaisemaan asiakkaan ongelman ja varmistat, että asiakas kokee saaneensa parasta mahdollista palvelua. Työhön kuuluu myös joitain hallintotehtäviä, asiakkaiden aktivointia ja laskutusta.

Asiakaspalvelun lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös osto-/vuokrasopimusten ja hinnastojen päivittäminen, laskutus ja maksamattomien maksujen perintä sekä yhteistyö perintätoimistojen kanssa.

Sinusta:

Tärkeimmät työkalusi ovat puhelin ja tietokone. Aiempi kokemus asiakaspalvelu- ja B2B-työstä sekä perintätoimista katsotaan eduksi. Odotamme sinulta sitoutumista työhön, ammattitaitoa sekä systemaattista, joustavaa ja hyvää vuorovaikutustaitoa. Työssä tarvitaan erinomaista englanninkielen taitoa.

Tarjoamme:

• Jännittäviä ja haastavia projekteja dynaamisessa liiketoiminnassa

• Laajat kehitysmahdollisuudet

• Nopeat päätöksentekoprosessit

• Kiinteä kuukausipalkka

Lähetä englanninkielinen hakemuksesi osoitteeseen job@ru.edensprings.com, laita hakemuksesi nimeksi ”Asiakaspalvelu Suomi”.

Call Center / Billing & Collection Agent

Vantaa
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 25.11.2021

Jaa työpaikkailmoitus