Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Chief Engineer, Automation Technology

Kiinnostaako sinua työ, jossa saat olla kehittämässä automaatioratkaisuja muovin korvaamiseen tähtäävään tuotetarjontaamme? Oletko sinä etsimämme automaation ammattilainen?

Valmetin Paperit -liiketoimintalinja toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita, pituusleikkureita ja jälkikäsittelylaitteita sekä näiden koneiden uudistuksia maailmanlaajuisesti. Olemme dynaaminen ja kehityshakuinen organisaatio, jonka teknologiat määrittävät teollisuudenalan suuntaviivoja. Globaalin toimintamme keskeisenä ajurina on kestävä kehitys. Paperit-liiketoimintalinjassa teimme historiamme parhaan tuloksen vuonna 2020 ja erinomainen tahti jatkuu edelleen. Nyt on siis loistava aika liittyä dynaamiseen ja kasvavaan tiimiimme.

Haemme nyt Pääsuunnittelijaa automaatiotuotehallintaan (Chief Engineer, Automation Technology) Jyväskylään. Toimenkuvaasi kuuluvat automaatioratkaisujen kehittäminen ja ylläpitäminen sekä projektisuunnittelun ja tarvittaessa myös myynnin tukeminen. Osallistut myös uutuusastetta sisältäviin toimitusprojekteihin ja tuotat mallinnukseen liittyvää aineistoa.

Toivomme sinulta

Sinulla on tehtävään soveltuva kone- tai automaatiotekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto. Aikaisempi kokemus vaativasta kappaletavara-automaatiosta ja sen ohjelmistosuunnittelusta ovat eduksi. Arvostamme erityisesti liikkeenohjausautomaation ja/tai Valmet DNA-järjestelmän tuntemusta. Tärkeintä on motivaatiosi kehittyä oman alasi vahvaksi asiantuntijaksi ja kasvaa Valmetin mukana.

Me saavutamme tuloksia työskentelemällä saumattomasti yhdessä, joten toivomme, että omaat hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Olet määrätietoinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut saavuttamaan asetetut tavoitteet. Nautit yhteistyöstä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Sujuva englannin ja suomen kielen taito ovat olennaisia tehtävässä. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävä sisältää kohtuullisesti matkustamista.

Tarjoamme sinulle

Saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän koneautomaation parissa alallaan maailman johtavan yrityksen palveluksessa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi sekä asiantuntevan ja mukavan tiimimme jatkuvan tuen.

Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme ja pääset työskentelemään kansainvälisessä ja inspiroivassa työympäristössä yhdessä asiakkaidemme ja alueidemme henkilöstön kanssa.

Sinulla on mahdollisuus nähdä oman työpanoksesi muuntuminen asiakkaan tarpeita palveleviksi ratkaisuiksi ja osaltasi vaikuttaa kestävään kehitykseen.

  

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisitko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Asko Heikola, Senior Manager, Automation Technology, asko.heikola@valmet.com tai p. +358 40 820 7890.

Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian tai viimeistään 5.11 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Chief Engineer, Automation Technology

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 06.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Click Henkilöstöpalvelut Oy
Turku
Bolt.Works Oy
Kajaani
Bolt.Works Oy
Paimio