Skip to main content

Chief Engineer, Fluid Engineering

Oletko kone- tai automaatiotekniikan ammattilainen tai tulevaisuuden kyky? Oletko sinä etsimämme voitelujärjestelmien ammattilainen?

Valmetin Paperit-liiketoimintalinja toimittaa kartonki-, pehmopaperi- ja paperikoneita ja laitteita sekä näiden koneiden uudistuksia maailmanlaajuisesti. Automaatioyksikkömme koostuu yli 100 asiantuntijasta, jotka työskentelevät 7:ssä eri tiimissä. Haemme nyt voitelun pääsuunnittelijaa (Chief Engineer, Fluid) työkaveriksemme fluidisuunnittelutiimiin Jyväskylään.

Pääsuunnittelijana osallistut vaativiin kartonki- ja paperikoneiden toimitusprojekteihin. Olet vastuussa oman alueesi voitelusuunnittelusta sekä toimit tarvittaessa valmistuksen teknisenä tukena, osallistut testaus- ja asennusvalvontatehtäviin. Toimit oma-aloitteisesti ja aktiivisesti viedessäsi eteenpäin asiakkaidemme suorituskykyä, kuten myös sisäisiä kehityshankkeitamme. Tiimimme yhteisissä tapaamisissa olet aktiivisesti mukana kehittämässä teknologiaa ja toimintaamme - hauskanpitoa unohtamatta.

Toivomme sinulta

 

Sinulla on tehtävään soveltuva kone- tai automaatiotekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto. Aikaisempi kokemus projektityöstä ja voitelujärjestelmien sekä paperi- ja kartonkitoimialan tuntemus ovat eduksi tehtävässä, mutta vielä tärkeämpää on motivaatiosi kehittyä oman alasi vahvaksi asiantuntijaksi. Huomioimme myös vastavalmistuneet, jolloin voimme yhdessä rakentaa urapolkua pääsuunnittelijarooliin.

Me saavutamme tuloksia työskentelemällä saumattomasti yhdessä ja tästä syystä toivomme, että sinulla on hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Olet määrätietoinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut saavuttamaan asetetut tavoitteet. Nautit yhteistyöstä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Sujuva englannin ja suomen kielen taito ovat olennaisia tehtävässä. Muu kielitaito on eduksi.

 

Tarjoamme sinulle

 

Saat mielenkiintoisen työn globaalien toimitusprojektien parissa. Sinulla on mahdollisuus nähdä oman työpanoksesi muuntuminen asiakkaan ratkaisuiksi ja vaikuttaa merkittävästi sekä asiakkaidemme että Valmetin kestävään menestykseen ja kehitykseen.

 

Tässä tehtävässä sinulla on laajat mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi sekä asiantuntevan ja mukavan tiimimme jatkuvan tuen.

 

Automaatiotiimiemme työssä yhdistyvät modernit automaatioratkaisut sekä maailman johtava paperi- ja kartonkiosaaminen. Valmet panostaa automaatioon ja teolliseen internetiin tällä hetkellä merkittävästi. Nyt on siis erinomainen aika liittyä tiimiimme - hae oheisen linkin kautta!

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisitko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Kimmo Hietanen, Manager, Fluid Engineering, p. +358 40 765 9975 tai kimmo.hietanen@valmet.com.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 24.10.2021 sähköisen hakulinkin kautta. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan kuluessa. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi.

Valmet on savuton työpaikka.

Kun kaikki toimii yhteen.Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Chief Engineer, Fluid Engineering

Jyväskylä
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 25.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus