Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Chief Engineer, Project Automation

Kiinnostaako sinua työ, jossa saat olla kehittämässä automaatioratkaisuja kierrätysmateriaaleja käsitteleviin laitteisiin ja prosesseihin? 

 
Valmet Stock Preparation & Recycled Fiber liiketoimintayksikkö toimittaa alansa kehittyneimpiä laitteita ja prosesseja paperi,- kartonki,- pehmopaperi- ja tekstiiliteollisuuden sovelluksiin. Stock Preparation & Recycled Fiber teknologioiden avulla asiakkaamme pääsevät suureen kierrätysmateriaalien käyttöasteeseen lopputuotteissaan. Kierrätysmateriaaleja ovat tyypillisesti kartonki, paperi ja tekstiilit. 

 
Haemme nyt Pääsuunnittelijaa automaatiotuotehallintaan (Chief Engineer, Automation Technology) Tampereelle. Toimenkuvaasi kuuluvat automaatioratkaisujen kehittäminen, ylläpitäminen ja dokumentointi sekä projektisuunnittelun ja tarvittaessa myös myynnin tukeminen.  

 

Toivomme sinulta

Sinulta tulisi löytyä tehtävään soveltuvaa sähkö- tai automaatiotekniikan insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkinto. Aikaisempi kokemus prosessiautomaatiosta ja sen ohjelmistosuunnittelusta ovat eduksi. Arvostamme erityisesti servotekniikan ja eri prosessiohjausjärjestelmien kuten Valmet DNA-järjestelmän tuntemusta. Industrial Internet tekniikoiden ja niihin liittyvien digitaalisten sovellusten osaamisesta on varmasti etua. 

 

Tärkeimpänä pidämme halua tulla osaksi huippuammattilaisten tiimiämme sekä kykyä kehittää ja hyödyntää uusimpia automaatiotekniikan ratkaisuja uusimpiin prosessiteknologioihimme.

Me saavutamme tuloksia työskentelemällä saumattomasti yhdessä, joten toivomme, että omaat hyvät tiimityö- ja vuorovaikutustaidot. Olet määrätietoinen, oma-aloitteinen ja motivoitunut saavuttamaan asetetut tavoitteet. Nautit yhteistyöstä asiakkaidemme ja muiden sidosryhmien kanssa. Sujuva englannin ja suomen kielen taito ovat olennaisia tehtävässä. Muu kielitaito on eduksi. Tehtävä sisältää kohtuullisesti matkustamista.

 

Tarjoamme sinulle

Saat mielenkiintoisen ja haastavan työn alansa johtavan teknologian automaation parissa. Tarjoamme hyvän perehdytyksen työhösi sekä asiantuntevan ja kannustavan tiimimme jatkuvan tuen.

Olet osa laajempaa asiantuntijaverkostoamme ja pääset työskentelemään kansainvälisessä ja inspiroivassa työympäristössä yhdessä asiakkaidemme ja eri alueidemme henkilöstön kanssa. 

Sinulla on mahdollisuus nähdä oman työpanoksesi muuntuminen asiakkaan tarpeita palveleviksi ratkaisuiksi ja osaltasi vaikuttaa kestävään kehitykseen.

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisitko kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä antaa Sakari Enjakkala, Engineering Manager, Stock Preparation & Recycled Fiber BU, sakari.enjakkala@valmet.com, p. +358 40516 0852. 
 

Käymme hakemuksia läpi sitä mukaa, kun niitä saamme, joten täytäthän sähköisen hakulomakkeen mahdollisimman pian tai viimeistään 25.11.2021 mennessä. Liitä mukaan CV:si ja palkkatoiveesi. 

 

Kun kaikki toimii yhteenValmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä. Liity tiimimme! www.valmet.com/careers

Chief Engineer, Project Automation

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 26.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus