Skip to main content

Chief Information Security Officer

Palatko halusta tarttua haasteeseen arvostetun ja vakavaraisen finanssiyhtiön tietoturvallisuuden varmistamiseksi ja liiketoiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi?

Chief Information Security Officerin roolissa työskentelet Data Governance ja operatiiviset riskit -yksikössä, jonka vastuulla on liiketoiminnan operatiivisten riskienhallinnan kehittäminen, koordinointi ja valvonta. Vastaamme myös toimintaa ohjaavien politiikoiden ja periaatteiden määrittelystä sekä kehittämisestä tiedonhallinnan, tietosuojan ja tietoturvan alueilla.

Sinun roolisi

Tässä tehtävässä vastaat Mandatum-konsernin tietoturvallisuuden hallintamallista, sen kehittämisestä ja valvonnasta, tietoturvastrategian ja vastuualueen politiikkojen sekä periaatteiden määrittämisestä, tietoturvariskien tunnistamisesta sekä niihin liittyvästä analysoinnista ja raportoinnista. Lisäksi vastuullasi on tietoturvapoikkeamien hallinnan koordinointi sekä liiketoiminnan jatkuvuussuunnittelun koordinointi ja kehittäminen. Vastuullesi kuuluu myös tietoturvatiimin operatiivinen johtaminen.

Onnistumisen edellytykset

Tehtävässä menestyminen edellyttää laajaa ymmärrystä tietoturvallisuudesta, tietoturvauhkista ja -riskeistä ja hallintakeinoista sekä vankkaa kokemusta tietoturvaprosessien kehittämisestä ja johtamisesta. Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään 10 vuoden työkokemusta ja vahvaa näyttöä hallinnollisen tietoturvan kehittämisestä ja johtamisesta. Arvostamme kokemusta digitaalisesta liiketoiminnasta, pilvipalveluteknologioista ja finanssipalveluiden tietoturvan kehittämisestä.

Olet oman alueesi huippuasiantuntija ja kykenet yksityiskohtien analysoinnin lisäksi hahmottamaan kokonaisuuksia sekä punnitsemaan asioiden riippuvuuksia ja merkityksiä. Olet ratkaisukeskeinen ja ymmärrät riskienhallinnan merkityksen ja tavoitteet liiketoiminnassa. Työkaverisi odottavat, että olet yhteistyökykyinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka käärii myös hihat pelkän delegoimisen sijaan.

Sinulla on hyvät ihmissuhdetaidot ja kykenet kommunikoimaan sujuvasti liiketoiminnan, eri alueiden asiantuntijoiden ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Sinulla on hyvä suullinen ja kirjallinen ilmaisukyky vähintään suomen- ja englannin kielillä. Olet järjestelmällinen ja työotteesi on palvelulähtöinen. Sinulla on motivaatio oppia uusia asioita ja kehittää osaamistasi. Tehtävään soveltuvat sertifioinnit (esim. CISM, CRISC) sekä finanssitoimialan kokemus on eduksesi.

Sinulle tarjoamme

  • tilaisuuden työskennellä vakavaraisessa, finanssialan johtavassa yrityksessä, joka valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi vuoden 2020 ja 2021 Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa suurten yritysten sarjassa. 
  • positiivisen, motivoituneen ja ammattimaisen työyhteisön
  • henkilöstöönsä panostavan työnantajan ja kilpailukykyisen kompensaation
  • työtilat moderneissa tiloissa pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Tällä hetkellä työskentelemme kokonaan etänä.
  • suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut sekä kehittymistäsi tukevia mahdollisuuksia

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Hae tehtävään viimeistään sunnuntaina 13.6.2021. Liitä mukaan työhakemus, CV sekä palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Director, Data Governance & Operational Risk Management Vesa Tupala puh. 040 486 5725 tai vesa.tupala@mandatumlife.fi.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme some-kanavissamme sekä osoitteessa www.mandatumlife.fi.

Chief Information Security Officer

Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
0 - 199 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja