Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

CIS Order Desk Coordinator

Sandvik Mining and Construction Finland Oy on kaivos- ja urakointiteollisuuden toimittaja. Tarjontaan kuuluvat korkealaatuiset laitteet, kattavat jälkimarkkinapalvelut ja tekniset ratkaisut mm. maanpäälliseen ja -alaiseen poraukseen, murskaukseen ja seulontaan, lastaukseen ja kuljettamiseen sekä kalliorakentamiseen. Myyntiyhtiö työllistää noin 100 henkilöä ja sillä on toimipisteet Vantaalla, Lohjalla, Nokialla, Kajaanissa ja Torniossa. 

Haemme nyt Nokian toimipisteeseemme aktiivista ja asiakaspalveluhenkinstä Order Desk Coordinatoria määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden 2022 loppuun saakka.

Tehtäväsi

Päätehtäväsi on myyntiyhtiön tarjous-tilaus-toimitusprosessin hoito ja vientiasiakirjojen laadinta IVY-alueen asiakkaille. Tehtäväsi sisältää asiakastilausten vastaanoton, kirjaamisen,  käsittelyn sekä jälkitoimitusten valvonnan. Roolissasi teet lisäksi takuutilauksia sekä tarjouksia. Tulet toimimaan osana asiakaspalvelutiimiämme.

Odotamme sinulta tehtävää tukevaa koulutustaustaa, esimerkiksi kaupalliselta tai tekniseltä alalta sekä kokemusta vienti- ja myyntitehtävistä. Työskentelytavoiltasi olet asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Tulet toimimaan kansainvälisessä työympäristössä, joten tehtävä edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, suomen kielen lisäksi. Venäjän kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä työympäristössä ja mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Saat perehdytyksen ja tukea ammattitaitoiselta tiimiltä. Lisäksi tarjoamme kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandviklaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot 

Ismo Kukkola, Varaosapäällikkö, Sandvik Mining and Construction Finland Oy, p. 0400 147 407 (soittoajat 20.10. ja 27.10. klo 13-16).

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444 (klo 8-16).

Kiinnostuitko? 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen sunnuntaihin 7.11.2021 mennessä. 
Hakiessasi tehtävää muistathan liittää mukaan myös varsinainen hakemuksesi kohdassa, jossa pyydetään lisäämään CV.

Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. 

Työpaikan tunnus: R0034237

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CIS Order Desk Coordinator

37100 Nokia
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa
Yrityksen koko: 
Yli 1000 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti