Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Cloud Advisor

Etsimme nyt Lamialle Cloud Advisoria, jolla on valmiuksia sekä paloa auttaa Lamian asiakkaita pilvimatkalla ja kehittää cloud-liiketoimintaa. Oletko etsimämme kokenut ja mutkaton cloud-osaaja? Lamian pilvitiimissä pääset ammattitaitoiseen porukkaan, jossa asioita tehdään fiksusti, jokainen pääsee vaikuttamaan ja näkemystäsi arvostetaan.

Toimit Lamian asiakkaiden luotettuna pilvineuvonantajana ja puhut sujuvasti myös teknisten tekijöiden kanssa. Yhteistyössä cloud- sekä muiden kehitystiimien kanssa hyppäät mukaan verkkokauppa-, mikropalvelu- ja integraatioprojekteihin Suomen johtavien yritysten kanssa. Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset ratkomaan asiakkaiden isoja ja pieniä pilvihaasteita sekä suunnittelemaan ja rakentamaan järjestelmiä julkipilveen.

Lamia haluaa haastaa pilvimarkkinaa käytännönläheisellä lähestymisellä ja avata uusia keskusteluja asiakkaiden kanssa. Tärkeä osa työtäsi onkin osallistua pilviliiketoiminnan muotoiluun yhdessä tähän dedikoidun tiimin kesken. Yhdessä pilvivetäjän, pilviratkaisujen myynnin ja markkinoinnin sekä teknisten asiantuntijoiden kanssa muodostatte ja kehitätte Lamian pilvilupausta ja olette avainroolissa sitä myös lunastamassa.

Lamian etsimällä pilvikonsultilla on:

 • Ymmärrystä julkipilvestä ja multi-cloud-toteutuksista.
 • Ymmärrystä pilvistrategiaan, governanceen ja migraatiohin liittyvistä frameworkeista
 • Kokemusta järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta julkiseen pilveen, tai vähintään osaat suositella asiakkaidemme haasteisiin mielekkäitä teknisiäkin ratkaisuja.
 • Kokemusta pilviarkkitehtuurista, cloudin hyödyntämisestä niin infrana kuin serverless- tai palvelutyyppisesti sekä useamman vuoden työkokemusta pilviratkaisujen parista
 • Proaktiivinen kehitysote niin teknologioihin kuin laajempiin ratkaisuihin ja toimintatapoihin
 • Sujuva suomen ja englannin kielen taito
 • Positiivinen asenne sekä sujuvat tiimityötaidot

Toivomme ylätason ymmärrystä seuraavista teknisistä alueista:

 • Pilvialustat ja niihin liittyvät tuotteet ja ratkaisut esim. Google Cloud, AWS
 • Tietoturva ja monitorointi
 • DevOps
 • Mikropalvelut, API management, integraatiot
 • Tekninen tausta ja osaaminen esimerkiksi ohjelmistokehityksestä tai muulta alueelta katsotaan eduksi

Cloud-tiimissä saat:

 • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
 • Mahdollisuuden vaikuttaa Lamian cloud-tekemisen suuntaan
 • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittyä osaajana
 • Koulutukset ja sertifioinnit omaa osaamista tukemaan
 • Avainroolin kiinnostavissa ja monipuolisissa verkkokauppa-, mikropalvelu-, integraatio- sekä pilviteknologiaprojekteissa
 • Ajatusten vaihtoa kokeneiden kollegoiden kanssa niin cloud-tiimissä kuin Lamian muilla osaamisalueilla. Designerit, devaajat, data engineerit ja digistrategit arvostavat osaamistasi ja sparraavat mielellään kanssasi.

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoista on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun oikeat lahjakkuudet löytyy, pidetään huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Lamialla viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi tarjolla on kompensaatiomalleja, joilla palkitaan sitoutumisesta yritykseen.

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä Lamian joukkoon, ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa Lamialla Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi.  Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten painamalla tästä

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -virtuaalimessuilla!

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1,Verifone ja Yliopiston Apteekki. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Teknologioitamme

Kehitämme korkean suorituskyvyn Vue-sovelluksia, headless ecommerce -ratkaisuja ja pilvinatiiveja mikropalveluita. Projekteissamme meillä on laajassa käytössä Google Cloud, Magento 2 ja Contentful. Arkkitehtuuriratkaisuissa suosimme modulaarisuutta, mikä takaa ratkaisujen skaalautuvuuden. Meille on tärkeää rakentaa moderneja digitaalisia palveluita moderneilla työkaluilla - emme pohjaa tekemistämme välttämättä mihinkään tiettyyn teknologiaan emmekä jumita legacy-järjestelmissä vaan suosimme MACH-lähestymistä: mikropalvelut, APIt, cloudnative ja headless. Näin kehitämme asiakkaille aikaa kestäviä ja samalla kehittäjäystävällisiä ratkaisuja, joita voidaan laajentaa ja kehittää tehokkaasti.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Cloud Advisor

Poolia IT
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 29.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus