Skip to main content

Cloud Engineer

Haluatko kehittää ja operoida digipalveluita pilvessä? Lamian rautaisessa cloud-tiimissä on nyt paikka auki cloud engineerille. Huom! Haku tehtävään ainoastaan Lamian kautta hakuohjeissa olevasta linkistä!

Pääset työskentelemään modernimpien digitaalisten palveluiden pariin. Taustastasi ja kiinnostuksestasi riippuen pääset rakentamaan skaalautuvia ja modulaarisia pilviympäristöjä hyödyntäen uusimpia teknologioita, tuomaan modernin operoinnin näkökulmaa projekteihimme ja kehittämään omia ja asiakkaidemme devops-käytäntöjä. Hyödynnämme projekteissamme erityisesti Google Cloud -ympäristöjä.

Toivomme sinulta

Taustasi voi olla ohjelmistokehityksen tai operoinnin puolelta ja tunnet mahdollisesti ainakin yhden julkipilvialustan (Azure, AWS, Google). Haluat päästä työskentelemään, oppimaan sekä kehittymään asiantuntijana GCP:n sekä automatisoinnin parissa.

Toivoisimme, että sinulla on ymmärrystä jostain infrastructure as code -työkalusta, kuten Terraformista, sekä CI/CD-työkaluista. Ohjelmistokehitykseen liittyvistä käsitteistä tunnet jonkin tai jotkin seuraavista: mikropalvelut, serverless ja konttiteknologiat. Operoinnin puolelta palvelinylläpito, monitoroinnin ja logituksen työkalut sekä palvelinautomaatio (esim. Ansible) sujuvat sinulta tai ovat sinulle jossain määrin tuttuja.

Olet avoin, aktiivinen ja innokas uusia teknologioita kohtaan ja tykkäät sparrailla ajatuksista kollegoittesi kanssa. 

Cloud-tiimissämme saat

  • Vastuullisen ja itsenäisen työnkuvan sekä tiimin täyden tuen arjessa
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työnkuvaan ja kehittyä osaajana
  • GCP-koulutuspolun ja mahdollisuuden sertifiointeihin
  • Mahdollisuuden työskennellä kiinnostavissa verkkokauppa-, mikropalvelu-, integraatio- sekä pilviteknologiaprojekteissa
  • Ajatusten vaihtoa ja molemminpuolisia oppeja kokeneiden kollegoiden kanssa - niin cloud-tiimissä kuin Lamian muilla osaamisalueilla. Designerit, devaajat, data engineerit ja digistrategistit arvostavat osaamistasi. 

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen. 

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / [email protected]. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten haethan pikaisesti tästä linkistä!

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Tietoa Lamiasta

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Sadan ammattilaisen voimin rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digi- ja ecommerce-palvelut aina strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Teknologioitamme
Kehitämme korkean suorituskyvyn Vue-sovelluksia, headless ecommerce -ratkaisuja ja pilvinatiiveja mikropalveluita. Projekteissamme meillä on laajassa käytössä Google Cloud, Magento 2 ja Contentful. Arkkitehtuuriratkaisuissa suosimme modulaarisuutta, mikä takaa ratkaisujen skaalautuvuuden. Meille on tärkeää rakentaa moderneja digitaalisia palveluita moderneilla työkaluilla - emme pohjaa tekemistämme välttämättä mihinkään tiettyyn teknologiaan emmekä jumita legacy-järjestelmissä vaan suosimme MACH-lähestymistä: mikropalvelut, APIt, cloudnative ja headless. Näin kehitämme asiakkaille aikaa kestäviä ja samalla kehittäjäystävällisiä ratkaisuja, joita voidaan laajentaa ja kehittää tehokkaasti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Cloud Engineer

Poolia IT
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.12.2021

Yrityksen koko: 
50 - 99 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti