Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

CNC-Koneistaja

HALUATKO OLLA MUKANA TEKEMÄSSÄ MAAILMAN PARHAITA HYDRAULISIA ISKUVASAROITA?

TARTU TILAISUUTEEN!

CNC-Koneistajia

Sandvikin Attachment Tools Divisioona vastaa hydraulisten iskuvasaroiden, suunnittelusta, tuotekehityksestä ja valmistuksesta. Hydraulisen iskuvasaran tulee kestää miljoonia iskuja elinikänsä aikana haastavissa olosuhteissa, joten laatu, luotettavuus ja tehokkuus ovat tuotekehityksen ja valmistuksen kulmakiviä. Lahden tehdas on hydraulisten iskuvasaroiden globaali teknologia- ja valmistuskeskus ja tehtaan tuotanto on suunniteltu toteuttamaan näitä vaatimuksia hyödyntäen alan viimeisintä teknologiaa ja työmenetelmiä.

Nyt haemme Lahden tehtaan tuotantoon aktiivisia ja ammattitaitoisia koneistajia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtäväsi

Toimit CNC-koneistajana huippumoderneilla koneistuskeskuksilla. Tehtäviisi kuuluu koneistuskeskuksien käyttäminen aputoimintoineen.

Osaamisalueet

Sinulla on metallialan ammatillinen koulutus ja työkokemusta moderneista työstökeskuksista ja tuntemus niiden ohjauksesta. Kokemus FMS-järjestelmistä, Siemens ja Fanuc-ohjauksista katsotaan eduksi. Olet vastuuntuntoinen, yhteistyökykyinen, huolellinen ja tarkka. Tehtävän hoitaminen edellyttää käytännön IT-taitoja sekä valmiutta vuorotyöhön.

Tarjoamme sinulle monipuolisia tehtäviä nykyaikaisessa ja  kansainvälisessä tuotantotyöympäristössä sekä mahdollisuuden oman ammattitaitosi kehittämiseen. Saat perehdytyksen, tukea ammattitaitoiselta tiimiltä sekä ison kansainvälisen yrityksen edut ja mahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme sinulle kestävään kehitykseen keskittyvän, monipuolisen ja osallistavan yrityskulttuurin, jossa arvoina ovat innovaatio, reilu peli, asiakaskeskeisyys ja voittamisen tahto. Me sandvikilaiset uskomme, että kokemusten, näkökulmien ja taustan monimuotoisuus edesauttavat onnistumisia työntekijöillemme, yrityksellemme ja siten myös asiakkaillemme. Tutustu lisää Sandvikiin ja sen työntekijöihin: stories hubLinkedIn tai Facebook.

Lisätietoja/yhteydenotot

Pasi Laakso, Technical Manager, p. 040 5042964, pasi.laakso@sandvik.com. Yhteydenotot 1. –  5.11.2021.

Rekrytointiprosessia koskevissa kysymyksissä voit ottaa yhteyttä Sandvikin HR Palveluihin p. 0800 1 44444.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen sunnuntaihin 7.11.2021 mennessä.
Lue lisää Sandvikista ja täytä hakemus osoitteessa home.sandvik/careers. Työpaikan tunnus on R0034552.

Tietoa yrityksestämme

Sandvik on kansainvälinen korkean teknologian teollisuuskonserni, jonka pitkälle kehitetyt tuotteet ovat markkinajohtajia valikoiduilla erikoisaloilla. Näitä ovat metallintyöstössä käytettävät työkalut, kaivos- ja rakennusteollisuuden laitteet ja työkalut, ruostumattomat materiaalit, erikoismetalliseokset, metalliset ja keraamiset kestomateriaalit sekä prosessijärjestelmät. Vuonna 2020 konserni työllisti 37 000 henkilöä, ja sillä oli työntekijöitä ja toimintaa yli 160 maassa.

CNC-Koneistaja

Lahti
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 08.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
+900 milj. euroa

Jaa työpaikkailmoitus