Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

CNC-koneistaja Hyvinkäälle

CNC-koneistaja Hyvinkäälle

Asiakkaamme etsii reipasta koneistajaa pidempään työsuhteeseen. Työtä tehdään kahdessa vuorossa 06:00-14:00 ja 14:00-22:00.

CNC-sorvaajan työtehtävät sekä työpisteen ylläpitoon liittyvät tehtävät.

Eduksi katsomme aiempaa Fanuc / Siemens tuntemusta. Voit olla vastavalmistunut tai jo rautainen ammattilainen. Työtehtävään perehdytetään.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan osaavassa ja kehittyvässä ympäristössä. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mukavan työporukan ympärillesi. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätä hakemuksesi ja ota yhteyttä jo tänään!

Haku päättyy: 6.12.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

CNC-koneistaja Hyvinkäälle

Bolt.Works Oy
Hyvinkää
Kokopäiväinen

Julkaistu 06.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus