Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

CNC-koneistaja Supset Oy:lle

Supset Oy on Pohjois-Savossa, Leppävirralla toimiva CNC-koneistukseen keskittyvä perheyritys. Vuonna 2005 perustettu yrityksemme työllistää 24 alan ammattilaista. Olemme joustava ja monipuolinen koneistuksen sopimusvalmistaja.

Toimintamme perustana ovat pitkäaikaiset asiakassuhteet, jotka ovat mahdollistaneet yrityksemme kehittymisen. Tärkeimpiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja palvelualttius. Tavoitteenamme on luoda pitkäjänteistä, kustannustehokasta yhteistyötä sopimusasiakkaidemme kanssa.

Haemme asiakkaallemme Supset Oy:lle ammattitaitoista CNC-KONEISTAJAA vakituiseen työsuhteeseen Leppävirralle!

Hakijalta edellytämme:
- alan koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta
- itsenäistä työotetta
- hyviä tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle kokoaikaisen ja vakituisen työpaikan mukavassa ja tiiviissä työyhteisössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja ammattitaitoa. Työ on 2-vuorotyötä: aamuvuoro maanantaista – perjantaihin klo 6–14 ja iltavuoro maanantaista – torstaihin klo: 14–00, iltavuorossa perjantait vapaana. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja haemme työntekijää suorarekrytointina vakituiseen työsuhteeseen suoraan asiakkaamme kirjoille.

Kiinnostuitko? Laita rohkeasti hakemuksesi palkkatoiveineen ohessa olevan linkin kautta. Hakijoiden haastattelut aloitamme jo hakuaikana ja paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä!

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Kuopion HR-päällikkö Sanna Salmi, 040 175 7224 / [email protected].

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

CNC-koneistaja Supset Oy:lle

79100 Leppävirta
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti