Skip to main content

Configurator Developer/konfiguraattorikehittäjä

KITO ERIKKILA valmistaa ergonomisia kevytnosturijärjestelmiä, kääntönostureita ja nostolaitteita. Nosturit ovat kotimaista tuotantoa ja ne valmistetaan Kirkkonummella sijaitsevassa tehtaassa. Oman nosturituotannon lisäksi KITO ERIKKILA on erikoistunut nostureiden asennus-, tarkastus- ja huoltotehtäviin. Vuodesta 2018 lähtien KITO ERIKKILA on osa maailmanlaajuista KITO-konsernia.

Liiketoimintamme kasvun tueksi etsimme CONFIGURATOR DEVELOPERIA Masalaan, Kirkkonummelle. Olet osa myynnin kehitystiimiä ja raportoit Sales Development Managerille. Työsuhde on vakituinen ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Vastuullesi kuuluu:
- Uusien tuotteiden mallinnus konfiguraattoriin
- Nykyisten tuotteiden päivittäminen ja ylläpitäminen konfiguraattorissa
- Käyttöliittymän ja ulkoasun kehitys yhdessä markkinoinnin kanssa
- Tuotteiden mallinnettavuuden kehitys yhdessä tuotepäälliköiden kanssa
- Konfiguraattorin tulosteiden ja raporttien kehitys
- Järjestelmän ja mallien testaus ja tekninen dokumentointi
- Konfiguraattorin liittymät muihin järjestelmiin, mm. ERP, CAD
- Konfiguraattorin käyttökoulutus sisäisille käyttäjille
 
Odotamme sinulta teknillistä taustaa ja tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. insinööri, diplomi-insinööri tai tietojenkäsittelyn tradenomi). Sinulla on aiempaa kokemusta projektinhallinnasta, järjestelmätestauksista, käyttäjäkoulutuksista sekä teknisestä dokumentoinnista. Nämä osa-alueet kuvaavat sinua: hyvä ongelmanratkaisukyky, looginen ajattelu sekä sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen (kirjallinen ja suullinen). Hallitset kokonaisuuksia, olet järjestelmällinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Tehtävä edellyttää hyvää ja tiivistä yhteistyötä tuotekehityksen, myynnin ja tuotehallinnan kanssa. Sinulla on kokemusta esim. ERP-, CRM-, CPQ-, PLM- tai PDM -järjestelmien käytöstä tai kehityksestä ja perusosaaminen seuraavista: JavaScript, XSLT, CSS, HTML, XML & JSON. Tehtävän kuvaa on mahdollista laajentaa kiinnostuksen ja osaamisen mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työn kansainvälisessä työympäristössä. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittyä asiantuntijana laaja-alaisesti sekä kykyjesi mukaisen palkkauksen. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja yritykseen. Työn omaksumista tukee ympärilläsi oleva asiantunteva tiimi.

Rekrytointia hoitaa Click Henkilöstöpalvelut. Lähetä ansioluettelosi sekä hakemuksesi palkkatoiveineen Mikael Karlssonille otsikolla "Konfiguraattorikehittäjä". Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti itsestäsi ja osaamisestasi. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin klo 9-15. Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Mikael Karlsson, puh. 050 411 0252.
Työpaikan osoite: Masalantie 225, 02430 MASALA
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 10.08.2021
Ilmoitus jätetty: 21.07.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Configurator Developer/konfiguraattorikehittäjä

Kirkkonummi
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 21.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus