Skip to main content

Content Manager, Visit Rovaniemi

Matkailun näköalapaikalle! Oletko markkinointiviestinnän ja viestinnän vahva digiosaaja ja sinulla on kokemusta myös matkailualalta? Etsimme joukkoomme suoraviivaista tuottajaa ja organisoijaa, jolla on napakasti hallussa sisällöntuotannon keskeiset menetelmät ja prosessit sekä asiantuntemusta markkinoinnissa ja viestinnässä käytettävistä sovelluksista ja medioista.

Mitä tekemään?

Johdat ja koordinoit sisällöntuotantoon liittyviä sisäisiä prosesseja ja tuotat vahvasti sisältöä markkinointi- ja viestintäkanaviin kotimaisille ja kansainvälisille kohderyhmille. Koostat ja julkaiset markkinointikampanjoiden ja sosiaalisen median sisältöjä (FB, Instagram, Twitter) sekä luot uutiskirjeitä ja tiedotteita medioille ja Visit Rovaniemen muille sidosryhmille. Rakennat Visit Rovaniemen digitaalista toimintaympäristöä yhdessä Brand Managerin kanssa.

Millä meiningillä?

Olet kiva tyyppi ja osaamisesi pääsee hyvin esille vuorovaikutuksen ja verkostoitumisen kautta. Ymmärrät mitä olet tekemässä ja kenelle. Sinulle on kertynyt kokemusta ja näyttöjä tuloksekkaasta sisällöntuotannosta ja viestinnästä. Hallitset hyvin kokonaisuuksia ja osaat ennakoida. Toivomme sinulta joustavaa asennetta ja kykyä mukautua työn mukanaan tuomiin rytminmuutoksiin ja kiihkeimmän matkailusesongin paineisiin. Työssäsi menestyminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä visuaalista silmää. Myös muu kielitaito sekä kriisiviestintäkokemus katsotaan eduksesi.

Kenen kanssa?

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tiimimme. Työtehtävämme jakaantuvat markkinointiin, viestintä- ja mediatyöhön, matkailuneuvontaan sekä yrityksen hallintoon. Luotsaamme yhdessä eteenpäin alueen matkailua ja vahvistamme Rovaniemen brändiä matkakohteena kotimaassa ja kansainvälisillä markkinoilla.

Joulupukin kotikaupunki

Myös Joulupukki kuuluu tiimiimme! Brändimme perustana toimii ympärivuotinen elävä tarina Joulupukista, jolle rakennamme erottuvaa ja vetovoimaista mielikuvaa. Se on myös yhteenveto arvoista ja kokemuksista, johon yhteisönä uskomme ja mitä haluamme siitä maailmalle tarjota.

Kiinnostuitko?

Tule mukaamme osaksi kansainvälisesti menestynyttä matkailutarinaa, jolle rakennamme entistä ympärivuotisempaa ja vastuullisempaa kasvua. Lähetä hakemuksesi sekä CV:si viimeistään 17.7.2022. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona Luovan kanssa. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Susanna Pohjanen, puh. 0405265446 tai sähköpostitse susanna.pohjanen@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 17.07.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: susanna.pohjanen@barona.fi, 0505265446

Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy / Visit Rovaniemi

Rovaniemi on Lapin ympärivuotisin ja kansainvälisin matkailukohde. Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy eli Visit Rovaniemi on Suomen matkailun kärkitoimija, joka vastaa Rovaniemen matkailun markkinointiviestinnästä, Rovaniemen Joulubrändistä, matkailuneuvonnasta, kokousmarkkinoinnista ja –myynnistä sekä alueen matkailun edistämisestä. Visit Rovaniemi on reilun 200 paikallisen yrityksen sekä Rovaniemen kaupungin omistama matkailun alueorganisaatio, joka on saanut uutterasta työstään useita merkittäviä tunnustuksia

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Luova yhdistää luovien alojen osaajat ja heitä etsivät yritykset. Rekrytoimme ja työllistämme joustavasti markkinoinnin, viestinnän, median ja muotoilun asiantuntijoita.  Olemme myös erinomainen kanava freelancereille lisäprojektien muodossa.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Content Manager, Visit Rovaniemi

Rovaniemen Matkailu ja Markkinointi Oy / Visit Rovaniemi
Rovaniemi
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja