Skip to main content

Content Specialist K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko monikanavaisesti? Kiinnostaako kauneuden-, kodin-, ja pukeutumisen tuoteryhmät? Haluatko olla mukana luomassa unohtumattomia sisältöjä jotka vaikuttavat ostopäätökseen? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

K-Citymarket-ketjun markkinointiyksikkö etsii energiseen ja uudistuvaan joukkoonsa Content Specialistia määräaikaiseen työsuhteeseen vastaamaan ketjumme käyttötavarapuolen nimetyistä markkinointitehtävistä. Olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään myös nopeissa käänteissä. Omaat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot. Vastaat erityisesti digimarkkinoinnin ja myymälämateriaalien tuotannon koordinoinnista, kuvien organisoinnista, sisältöjen tuotannosta sekä hintalapputuotannon organisoimisesta. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Odotamme sinulta:
-Kaupallista koulutusta, mielellään markkinointi
-Erinomaista suomen kielen taitoa
-Visuaalista silmää sekä kykyä tuottaa sujuvaa tekstiä
-Kokemusta käyttötavara toimialasta
-Kokemusta sisällöntuotannosta
-Seuraavien ohjelmien osaaminen katsotaan eduksi; InDesign-ohjelman perustaidot, Bynder DAM -aineistonhallintajärjestelmä, Webshop myymälämateriaalien tilausjärjestelmä, office-ohjelmien osaamista, erityisesti Excel
-Tarkkuutta, täsmällisyyttä, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta

Tarjoamme sinulle:
-Mielenkiintoisen ja monipuolisen työn markkinoinnin parissa
-Innostavat ja ammattitaitoiset työkaverit
-Laadukkaat ja laajat markkinoinnin työkalut
-Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tutustua ja vaikuttaa kaupanalan keskeisiin toimintoihimme ja erityisesti markkinointiviestinnän monikanavaiseen maailmaan.

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Kysymyksessä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus 15.9.2022 asti.
Lisätietoja tehtävästä antaa Annika Sandell, tiistaina 14.9. klo 12-13 tai perjantaina 17.9. klo 11-12, puh. 0401430668. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Lähetä hakemus sekä palkkatoivomuksesi viimeistään pe 24.9. mennessä oheisen linkin kautta.

-----------------

K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija seitsemässä maassa, ja meillä voit rakentaa uran eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Tarjoamme sinulle joka päivä yhä mielenkiintoisempaa tekemistä sekä uusia näköaloja. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Content Specialist K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 25.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti