Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Controller

Asiakasyrityksemme Europress Group Oy etsii taloushallinnon tiiminsä vahvistukseksi itsenäistä ja kokenutta Controlleria vakituiseen työsuhteeseen pääkonttoriinsa Keravalle.

Työtehtävät

Tehtävässäsi vastaat tytäryhtiön taloudellisen raportoinnin oikeellisuudesta yhdessä pääkirjanpitäjän kanssa ja toimit talousasiantuntijana tytäryhtiössä. Osallistut Europress konsernin talousraportointiin yhdessä konsernin taloustiimin kanssa. Vastuullesi kuuluu lisäksi Suomen Europressin palkanlaskenta- ja maksuprosessin oikeellisuuden varmistaminen yhdessä ulkopuolisen palkanlaskennan kanssa.

Toimenkuvaasi tulee kuulumaan:

  • talousasiantuntijana toimiminen tytäryhtiössä ja analyysien tuottaminen tytäryhtiön esimiehille sekä tytäryhtiön tulosraportoinnin hoitaminen
  • osallistuminen Europress konsernin talousraportointiin yhdessä konsernin taloustiimin kanssa
  • konsernin tilinpäätöstehtäviä
  • osallistuminen myös taloushallinnon kehitysprojekteihin ja tuleviin järjestelmähankkeisiin
  • palkanlaskentaprosessin oikeellisuuden ja tehokkuuden varmistaminen yhteistyössä ulkopuolisen palkanlaskennan kanssa
  • Suomen Europressin palkanmaksun lähtötietojen tarkastelu ja yhteenvetomateriaalin valmistelu
  • Suomen Europressin HR-dataan liittyvän tiedon tuottaminen ja ongelmanratkaisuun osallistuminen

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja yli viiden vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Sinulla on tarvittava ymmärrys ja kokemus sisäisestä talousraportoinnista, ulkoisen raportoinnin sekä konserniraportoinnin osaaminen on eduksi. Kommunikoit sujuvasti sekä kirjallisesti että suullisesti suomen ja englannin kielillä, ruotsin osaamisen luemme eduksi. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja etenkin Excelin osalta omaat erinomaiset taidot.

Olet oma-aloitteinen ja uskallat tarttua uusiin haasteisiin sekä tuoda esille kehitysmahdollisuuksia. Sinulla on hyvät yhteistyö- sekä vuorovaikutustaidot ja olet järjestelmällinen henkilö, joka kykenee toimimaan asetettujen aikataulujen puitteissa.

Edut

Europress Group Oy tarjoaa sinulle mahdollisuuden liittyä osaksi yrittäjähenkistä kiertotaloudessa toimivan yrityksen taloustiimiä. Pääset kasvamaan sekä kehittymään vakavaraisessa ja kehittyvässä suomalaisessa konsernissa, jonka viihtyisät tilat sijaitsevat Keravalla.

Lisätiedot

Haethan tehtävää pikaisesti ja huomioitahan, että ryhdymme käsittelemään hakemuksia jo hakuaikana! Liitä tietoihisi cv:n lisäksi myös hakemuksesi palkkatoiveineen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Laakso ([email protected] / 020 7290 837).

Europress Group Oy

Europress on 1970-luvulla perustettu Pohjois-Euroopan johtava jätepuristimien ja -paalaimien valmistaja, joka valloittaa yhä uusia maita nykyaikaisilla tuotteillaan ja laadukkaalla palvelullaan. Europress on vuosien varrella kerännyt ympärilleen ammattilaisten ja asiantuntijoiden joukon, ja joukkovoimalla olemme yhdessä luoneet täysin uudet tuotteet, innovatiiviset ratkaisut ja kokonaisvaltaisen palvelupaletin. Luomme uutta ja näytämme tietä alamme toimijoille. Konsernin emoyhtiö Europress Group Oy sijaitsee Suomessa. Pääkonttorissa Keravalla toimivat mm. konsernin hallinto, tuotekehitys ja valmistus sekä Suomen alueen myynti- ja huolto-organisaatiot. Tytäryhtiömme Ruotsissa, Norjassa, Belgiassa ja Puolassa toimittavat suomalaiset laatutuotteemme omille markkina-alueilleen.

Siirry yrityksen kotisivuille

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti