Skip to main content

Pohjola Rakennus on palveleva rakentamisen perheyritys. Asiakkaillemme olemme luotettava ja lähellä. Liiketoimintamme muodostuu omaperusteisten asuinkerrostalojen hankekehityksestä, suunnittelun ohjauksesta ja projektinjohtomalliin perustuvasta rakentamisesta yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain noin 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Yli 250 työntekijällemme tarjoamme kiinnostavat työtehtävät, mahdollisuuden osaamisen jalostamiseen sekä mukavat kollegat. Yhteistyökumppanimme tuntevat meidät tarmokkaina ja määrätietoisina ammattilaisina, joiden kanssa asiat etenevät.

Haemme kasvavaan liiketoimintaamme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen

CONTROLLERIA

Olet olennainen osa monipuolista ja vahvaa osaamista omaavaa viiden hengen controller-tiimiämme ja raportoit Group Controllerille. Tehtäviisi kuuluu nimettyjen liiketoiminta-alueen taloudellinen ja toiminnallinen raportointi ennusteineen. Toimit aktiivisessa vuorovaikutuksessa liikkeenjohdon kanssa ja tuotat monipuolista analyysia ja näkemystä päätöksenteon tueksi. Toimenkuvassasi painottuu yhtiön ja sen hankkeiden rahoitusjärjestelyihin osallistuminen esimiehesi ja talousjohtajan kanssa. Osallistut myös tilinpäätösraportoinnin tuottamiseen sekä talouden järjestelmäkehitykseen.

Varmistat osaltasi liiketoiminnan hallitun kasvun ja osallistut aktiivisesti parhaiden käytäntöjen rakentamiseen. Toimit tavoitteellisesti, liiketoimintalähtöisesti ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot.

Sinulla on vähintään muutaman vuoden kokemus vastaavista tehtävistä ja hyvät tietotekniset valmiudet. Talouden ydinjärjestelminämme ovat Profio ja Workday Adaptive Planning. Eduksesi katsomme aiemman työkokemuksen yritysrahoituksesta sekä rakennus- tai kiinteistöalan tuntemuksen. Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto tai ammattikorkeakoulututkinto ja toimit luontevasti myös englannin kielellä.

Toimipaikkasi on Helsingin toimipisteessämme Pasilassa, jossa myös yhtiön talousjohto toimii. Controller-tiimi on sijoittautunut Helsinkiin ja Tampereelle. Tarjoamme erinomaisen tilaisuuden päästä käyttämään osaamistasi ja luovuuttasi kasvavassa liiketoiminnassa rakennusalan johtavien osaajien kanssa, kilpailukykyisen palkan sekä monipuoliset työsuhde-edut, joihin lukeutuu mm. laaja työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus ja hyvät liikunta- ja kulttuuriedut.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kysy lisätietoja konsultti Jaana Topparilta, Talent Matchmaker, 050 5719 621. Lisätietoja voit kysyä myös Pohjola Rakennuksen talousjohtaja Timo Alamiekkaojalta 3.5. klo 13-16 tai 12.5. klo 10-12. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi viimeistään 18.5.2021 osoitteeseen https://careers.talentmatchmaker.fi/jobs/1154671-pohjola-rakennus-oy-suo...

www.pohjolarakennus.fi

Controller

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus