Skip to main content

Olvi Oyj on Olvi-konsernin emoyhtiö, jonka pääkonttori ja tuotantolaitos sijaitsevat Iisalmessa, myynti- ja markkinointitoimisto Helsingissä. Vuonna 1878 perustettu Olvi Oyj on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta saakka säilynyt panimoyritys. Olvi-konsernin tytäryhtiöt sijaitsevat Virossa, Latviassa, Liettuassa ja Valko-Venäjällä. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 414,9 miljoonaa euroa ja henkilömäärä 1911. Vuonna 2020 Olvi-konserni valmisti 765,9 miljoonaa litraa juomia. Olvi valmistaa oluita, siidereitä, lonkeroita, virvoitusjuomia, kivennäis- ja vitamiinivesiä, urheilujuomia ja energiajuomia. Päätuotemerkit Suomessa ovat OLVI, Sandels, A.Le Coq, FIZZ, Sherwood, Kane's, TEHO, Health LAB, TEHO Sport, Olvi Vichy ja KevytOlo.

Kestävän kehityksen edistäminen on keskeinen osa strategiaamme sekä päivittäistä toimintamme. Teemme jatkuvasti työtä pienentääksemme ympäristöjalanjälkeämme ja lisätäksemme resurssitehokkuutta. Panostamme vastuullisiin toimintamalleihin sekä turvallisen, innostavan ja positiivisen työympäristön ylläpitämiseen. Myös monipuolisen ja vastuullisen tuotevalikoiman rakentaminen sekä vastuullisen juomakulttuurin edistäminen on tekemisemme painopisteinä. Koemme, että kehittämällä omaa toimintaamme entistä vastuullisemmaksi, autamme samalla kumppaneitamme, asiakkaitamme ja kuluttajiamme tekemään vastuullisia valintoja.

Haemme Olvin taloushallinnon tiimiin controlleria kehittämään talouden automatisaatiota, datalla johtamista ja raportointia.

Tehtävässä hallitset taloudellisen datan tuottamisen ja analysoinnin päätöksen teon tueksi sekä kehität raportointia BI-työkaluilla (Qlik View/Sense). Raakadatan käsittely on sinulle tuttua. Pystyt osallistumaan kirjanpidon tekemiseen ja olet aidosti kiinnostunut viemään taloushallinnon automatisointiprojekteja eteenpäin.

Toivomme sinun olevan aidosti kehittämislähtöinen,  standardikustannuslaskentaa ymmärtävä talouden ammattilainen, jolla on kokemusta tuotannollisista ERP-järjestelmistä.  LEAN-hengen mukainen toimintojen kehittäminen on sinulle tuttua ja pystyt viemään kehittämisprojekteja onnistuneesti läpi. Olet tavoitteellinen, hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavan työasenteen omaava henkilö. Työskentelet sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä ja sinulla on kaupallinen ylempi tai alempi korkeakoulututkinto.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan jatkuvasti kehittyvässä yhtiössä, jossa pääset kehittämään Olvin talouden automatisaatiota, datalla johtamista ja raportointia. Tehtävässäsi raportoit Olvi-konsernin talousjohtajalle.

Työskentelypaikka on ensisijaisesti Iisalmessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Olvi-konsernin talousjohtaja Tiina-Liisa Liukkonen, puh. 041-5054779.

Täytä hakemus palkkatoiveineen osoitteessa https://www.olvi.fi/yhtio/olville-toihin 21.6.2021 mennessä.

 

Controller

Iisalmi
Kokopäiväinen

Julkaistu 09.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Iisalmi
Vantaa
Kokkola
Kokkola