Skip to main content

Corporate Counsel, Competition K-ryhmään

Hakuaika alkaa: 18.05.2022
Hakuaika päättyy: 31.05.2022

KILPAILUOIKEUSJURISTI KESKON LAKIASIAT-YKSIKKÖÖN

Haemme Keskon lakiasioihin kilpailuoikeusjuristia (Corporate Counsel, Competition) määräaikaiseen tehtävään. Toimit osana Kesko-konsernin K compliance -ohjelmista vastaavaa tiimiä, joka tukee Keskon kaikkia toimialoja ja raportoi toiminnastaan konsernin johdolle. Tehtävänäsi on toimia Keskon liiketoimintayksiköiden tukena kilpailuoikeudellisissa kysymyksissä sekä kouluttaa henkilökuntaamme kilpailuoikeusasioissa. Vastaat myös muutoin Kesko-konsernin kilpailuoikeuden K Compliance -ohjelman täytäntöönpanosta. Raportoit toiminnassasi Keskon Compliance & Ethics -toiminnon johtajalle.

K-ryhmässä pääset osallistumaan Suomen suurimman ja Pohjois-Euroopan suurimpiin kuuluvan kaupan alan toimijan eri toimialojen vaatimustenmukaisuuden ja vastuullisuuden varmistamiseen. K-ryhmä panostaa merkittävästi toimintansa vaatimustenmukaisuuden varmistamiseen ja kilpailuoikeus on yksi Keskon compliance-toiminnan pääpainopisteistä.

Keskon Compliance & Ethics -toiminto on osa Keskon keskitettyä lakiasiat-yksikköä, minkä myötä pääset työskentelemään koko konsernille lakiasianpalveluita tuottavien mukavien kollegojen parissa. Toimipisteesi on Helsingin Kalasatamassa K-Kampuksella. Tehtävä on määräaikainen perhevapaan sijaisuus (vähintään 18 kk).

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on oikeustieteen maisterin tutkinto ja vähintään neljä vuotta relevanttia työkokemusta kilpailuoikeuden alalta yrityksessä, asianajotoimistossa, tuomioistuimessa tai viranomaisen palveluksessa. Vahvuuksiisi kuuluvat erinomaiset viestintätaidot suomen ja englannin kielillä. Olet hyvä kouluttaja ja kykenet muutoinkin saamaan viestisi läpi erilaisissa vuorovaikutustilanteissa. Olet toiminnassasi tavoitteellinen ja liiketoimintalähtöinen, mutta tarvittaessa puutut jämäkästi havaitsemiisi epäkohtiin ja varmistat, että Keskossa toimitaan oikein. Kykenet hahmottamaan olennaisen ja priorisoimaan työssäsi tärkeimpiä tavoitteitasi.

Mitä Keskon Compliance & Ethics -toiminto tarjoaa sinulle tässä tehtävässä?

Pääset johtamaan kilpailuoikeuden compliance-ohjelmaa ja kehittymään huippuasiantuntijaksi maailman vastuullisimmaksi valitussa kaupan alan yrityksessä. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn sekä viihtyisän työpaikan Keskon lakiasioissa, jossa muistetaan, että elämä on muutakin kuin työtä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jyri Wesanko (Director, Compliance & Ethics / [email protected], puh. 050 572 9688). Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian ja viimeistään 31.5.2022 oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

-----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Corporate Counsel, Competition K-ryhmään

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.06.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti