Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Credit Manager K-ryhmään

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme K-ryhmän Rakentamisen ja Talotekniikan kaupan luotonvalvontaan Credit Manageria vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikkamme on K-Kampuksella Helsingin Kalasatamassa.

Sinun tonttisi?

Credit Managerina osana luottotiimiä sinulla on keskeinen rooli vastuualueesi B-to-B asiakkaiden luottoriskin hallinnassa. Vastaat luottopäätöksistä itsenäisesti päätöksentekovaltuuksiesi puitteissa, sekä osallistut aktiivisesti suurempien luottopäätöksien valmisteluun ja taustaselvityksiin. Vastaat roolissasi oman asiakasportfoliosi luotonvalvonnasta ja olet osaltasi tukemassa Koon kannattavaa kasvua.

Tuet myynnin asiakasrajapintaa ja johtoa luotonvalvonta-asioihin liittyvissä asioissa. Tarvittaessa voit hoitaa myös haastavia neuvotteluja sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävässäsi toimit osaavassa tiimissä, jossa opit uutta ja jonka kehitykseen voit myös antaa oman panoksesi.

Tehtäväkuvan laajuuteen vaikuttaa valittavan henkilön aiempi kokemus- sekä osaamistausta.

Odotamme sinulta:

Koulutustaustasi tulee olla vähintään AMK-tason taloudellis-kaupallinen, oikeudellinen tai vastaava tutkinto. Odotamme, että sinulla on kokemusta saatavienhallintaprosesseista. Eduksi on, jos olet aiemmin päässyt tutustumaan luottovakuuttamiseen riskinhallintavälineenä. Myös muiden vakuusmuotojen tuntemus eri kokoisten yritysten välisessä tavaraluotonannossa on hyödyksi. Liiketoiminnan ymmärtäminen ja kiinnostuksesi siihen kokonaisuutena auttavat sinua menestymään ja kehittymään tehtävässä.
Olet analyyttinen ja ongelmanratkaisukykyinen tiimipelaaja jonka itsenäinen päätöksentekokyky on vahva. Vuorovaikutus- ja viestintätaitosi ovat erinomaiset ja osaat sparrata sekä jakaa osaamistasi myös muille.

Tarjoamme sinulle:
Rakentamisen ja Talotekniikan luotonvalvontatiimissä tarjoamme sinulle paljon haasteellisia kiinnostavia tehtäviä luottoalan näköalapaikalla. Löydät meiltä myös hyviä kehittymismahdollisuuksia osaavien kollegojen ja hyvän yhteishengen parissa, sekä hyvät K-ryhmän henkilökuntaedut. Pidämme myös visusti huolta toisistamme, asiakkaista, yhteiskunnasta ja ympäristöstä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Head of Credit BTT Jukka Yli-Sirniö, puh 050 591 4592. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 8.7.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

----------
K-ryhmässä voit rakentaa uran 39 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

 

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Credit Manager K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 09.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti