Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Suositellut työpaikat

Customer Experience Manager, markkinointi ja viestintä

Haluatko mukaan rakentamaan asiakaskeskeisyydestä SRV:n kilpailutekijää innostavassa porukassa, jossa osaamistasi arvostetaan? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien rakennuskohteidemme parissa, osaavien ja kunnianhimoisten ammattilaisten joukossa.

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Pyrkimyksemme on yhdessä kumppaneidemme kanssa luoda uusi elinkaariviisas todellisuus, jossa rakentamisen ratkaisut turvaavat yhtä aikaa hyvinvoinnin, taloudellisen arvon sekä tilojen käyttäjien, asukkaiden ja ympäristön edun – vuosiksi ja sukupolviksi eteenpäin. Meidät tunnetaan suurista hankkeistamme: Kalasataman tornit, Keski-Suomen sairaala Nova Jyväskylässä, Kehä I:n tunneli Keilaniemessä, Keravan keskusta, Tapiolan keskus sekä Tampereen Kansi ja Areena muutamia mainitaksemme. Unohtamatta tuhansia koteja ympäri Suomea.

Haemme nyt näkemyksellistä osaajaa Customer Experience Manager -rooliin

Asiakaskokemus on sinulle sydämen asia, ja suhtaudut intohimoisesti sen parantamiseen. Yhtä suurella sydämellä riennät eri liiketoimintayksiköiden avuksi, jotta eri puolille organisaatiota saadaan yhä käyttökelpoisempia työkaluja ja tukea asiakkaiden kokeman palvelun parantamiseen. Kokonaiskuva pysyy hyvin hallussasi, ja samalla kätesi viihtyvät savessa, kun löydät tapoja asiakkaiden näkemysten kuunteluun. Vastaat asiakaskokemusta tukevista työkaluista, asiakasymmärryksen kerryttämisestä ja tämän tiedon analysoinnista ja jakamisesta, sekä asiakaskokemukseen liittyvästä kumppaniohjauksesta.

Tarjoamme sinulle vastuullista ja palkitsevaa työtä rakennusalan huipulla ainutlaatuisten kohteiden parissa sekä mahdollisuutta päästä rakentamaan uudenlaista roolia meillä SRV:llä. Olet osa innostunutta ja innovatiivista viestinnän ja markkinoinnin organisaatiotamme, ja pääset luonnollisesti tekemään tiiviisti töitä eri liiketoimintojemme kanssa. Panostamme työympäristöön, jossa kannustetaan yhteistyöhön ja kehittymiseen. Palkitsemme, tarjoamme tukea ja parhaita ammattilaisia kollegoiksi.

Toivomme sinulta

  • Kokemusta asiakaskokemukseen liittyvän kokonaisuuden kehittämisestä, suunnittelusta ja ohjauksesta
  • Ymmärrystä siitä, miten asiakaskokemuksen kehittäminen palvelee liiketoimintaa
  • Näkemystä asiakaskokemukseen liittyvien työkalujen ekosysteemistä
  • Dynaamista ja analyyttistä otetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi 3.6. mennessä osoitteessa lyyti.in/srv-rekry

Lisätietoja tehtävästä ja tiimistämme saat markkinointi- ja viestintäjohtaja Miia Elorannalta, puh. 050 441 4221, sähköposti [email protected]. Tavoitat Miian 25.5. klo 9-10 ja 26.5. klo 14-16.

SRV LYHYESTI 

SRV on rakennusalan kehittäjä ja uudistaja. Tehtävämme on rakentaa yhdessä kumppaneidemme kanssa perustaa onnelliselle elämälle ja kestävälle yhteiskunnalle elinkaariviisailla rakennetun ympäristön ratkaisuilla. Tuomme aidon yhteistyön ja innostuksen jokaiseen kohtaamiseen. Vastuullisuus näkyy kaikessa toiminnassamme.

Olemme vuonna 1987 perustettu, Helsingin pörssissä listattu yhtiö. Toimimme kasvukeskuksissa Suomessa ja Venäjällä. Liikevaihtomme vuonna 2020 oli 975,5 miljoonaa euroa. Noin 1 000 SRV:läisen lisäksi työllistämme noin 4 200 alihankkijan verkoston.

SRV – Elämäsi rakentaja

SRV-Yhtiöt vaikuttavuus

SRV-Yhtiöt synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

SRV-Yhtiöt synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja biodiversiteettiin, luokassa Ympäristö.
Upright data for SRV-Yhtiöt

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko SRV-Yhtiöt Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti