Skip to main content

Customer Service Support

Fortum Recycling&Waste tarjoaa ympäristöasioiden hallintaan ja materiaalitehokkuuteen liittyviä palveluita Pohjoismaissa. Me parannamme asiakkaidemme materiaali- ja energiatehokkuutta tarjoamalla heille kierrätys-, uudelleenkäyttö- ja loppusijoitusratkaisuja sekä maaperänkunnostus ja ympäristörakennuspalveluita.

Tehtävästä

Haemme Riihimäelle jäte- ja kierrätysratkaisujen asiakaspalvelun vaativiin tukitehtäviin asiakaspalvelijaa määräaikaiseen työsuhteeseen, joka kestää 31.12.2022 saakka. Työtehtäviisi kuuluvat asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköpostitse.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän asiakaspalvelun tukitehtävissä ns. support-tiimissä. Työhön kuuluu mm.  datan huoltoa, erilaisten haasteiden ratkaisemista ja toteuttamista ERP-järjestelmämme parissa. Perehdytämme valitun henkilön kattavasti tehtäviimme.

Miksi Fortum?

Aikamme suurin haaste odottaa meitä. Energiajärjestelmän uudistaminen on välttämätöntä edistääksemme muutosta kohti puhtaampaa maailmaa. Päästäksemme kohti tavoitteitamme olemme sitoutuneet avoimen työkulttuurin edistämiseen. Keskinäinen luottamus, toisiimme uskominen ja jokaisen hyvinvoinnista huolehtiminen auttavat meitä kohti parempia tuloksia. Tarjoamme joustavan työpaikan, jossa yhdistämme etä- ja lähityön parhaat puolet, aina kun se on tehtävän kannalta mahdollista.

Tarjoamme sinulle inspiroivan ja merkityksellisen ympäristön kasvattaa omaa asiantuntijuuttasi. Tuemme sinua sillä yksilöllisellä urapolulla, jonka itsellesi määrität. Uskomme että monimuotoisuus ja inklusiivisuus auttavat meitä uudistumaan ja kasvamaan yhdessä. Siksi olemme sitoutuneet rakentamaan tiimejä, joissa jokainen voi tuntea olevansa sen yhdenvertainen jäsen.

Mitä odotamme sinulta

Osaat tarttua haasteisiin, olet positiivinen ja tehokas tiimipelaaja joka kykenee myös itsenäiseen työskentelyyn. Haluat oppia ja kehittyä support-tiimiin ammattilaiseksi. Osaat erinomaiset vuorovaikutustaidot ja sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi 13.5.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Marita Luoto, marita.luoto@fortum.com tai puhelimitse puh. 050 577 6540.  Aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Tehtävä täytetään mahdollisimman pian.

Tehtävään valitulta henkilöltä edellytämme hyväksyttyä turvallisuusselvitystä ja terveystarkastusta, joka sisältää myös huumausainetestauksen.

 

Fortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

 

#LI-DNP

Customer Service Support

Riihimäki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 11.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus