Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Customs Specialist

DHL on osa maailman johtavaa logistiikkakonsernia Deutsche Post DHL Groupia, ja eri liiketoimintayksiköistä koostuva DHL-perhe tarjoaa alan kattavimman valikoiman logistiikkapalveluita. DHL:n maailmanlaajuiseen verkostoon kuuluu yli 220 maata ja aluetta sekä noin 360.000 työntekijää. DHL Global Forwarding (Finland) Oy on erikoistunut maailmanlaajuisten lento- ja merikuljetusten huolintaan.

Etsimme nyt aktiivista ja oma-aloitteista logistiikan ammattilaista tullitoimintojen (Customs Specialist) asiakaspalveluun yhteistyössä DHL Global Forwarding Oy:n kanssa. Toimipiste ja tiimi on Vantaalla DHL:n Business Parkissa, Katriinantiellä, mutta työssä on myös etätyömahdollisuus. Tehtävä on määräaikainen 31.3.2022 saakka.

Toivomme sinun omaavan aiempaa kokemusta tullauksesta, että kaupallisen/logistiikka- alan korkeakouluopintoja. Työtehtäviäsi ovat muun muassa hoitaa tullausmuodollisuudet ja varmistaa tullin turvallisuusvaatimusten täyttyminen sisäisten prosessien ja viimeisten paikallisten tullausvaatimusten mukaisesti, hoitaa tullitariffointi asiakkaan antamien tietojen perusteella, että varmistaa asiakirjojen sisällön riittävyys ja oikeellisuus. Olet henkilönä kiinnostunut itsesi kehittämisestä logistiikan työtehtävien parissa, ja sinulta löytyy aiempaa asiakaspalvelun ja lentotuonnin kokemusta. Toimit päivittäin kansainvälisessä verkostossa, joten tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Hyvät IT-taidot sekä kyky omaksua uusia tietojärjestelmiä ja ohjelmia auttavat sinua menestymään tässä tehtävässä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta työskennellä maailman johtavassa logistiikka-alan yrityksessä? Lähetäthän sekä hakemuksesi että ansioluettelosi tehtävään Adeccon sivujen kautta www. adecco.fi mahdollisimman pian. Hakuaika päättyy 31.07.2021, mutta käymme hakijoita läpi jo haun aikana. Lisätietoja voit kysyä Adeccosta Hanne Kainulaiselta joko puhelimitse +358406704744 tai hanne.kainulainen@adecco.fi että DHL:ltä tehtävästä antaa lisätietoja 14.7.2021 asti Head of CDZ, BPO & IT Mia Korpela p. 040 824 8079 tai 19.7.2021 jälkeen Customs Lead Kirsi Halonen, p. 050 3084932.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Hanne Kainulainen, hanne.kainulainen@adecco.fi

Customs Specialist

Vantaa
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 28.09.2021

Jaa työpaikkailmoitus