Skip to main content

Data Analyst, K-ryhmään

2.6.2021

Data Analyst

Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Haluatko olla luomassa unohtumattomia asiakaskokemuksia? Tule K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.

Haemme sinua, Data Analyst, ammattitaitoiseen asiantuntijatiimiimme päästämään osaamisesi valloilleen. Analytiikka & AI -tiimimme tukee koko K-ryhmää erilaisissa analytiikan ja tiedolla johtamisen tarpeissa tavoitteenamme kaupan alan paras asiakaskokemus. Toimimme vastuullisesti ja toimintaamme ohjaa datan ja tekoälyn hyödyntämisen eettiset periaatteet. Yhteistyö ja yhdessä asioiden kehittäminen on meille tärkeää. Rennossa ja mukavassa asiantuntijatiimissämme toimii data- ja web-analytiikan sekä tekoälykehittämisen ammattilaisia, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä useiden eri liiketoiminnan sidosryhmien kanssa.

Ketä etsimme?

Käsittelet suuria datamassoja tehokkaasti löytäen proaktiivisella otteella liiketoiminnan päätöksen tueksi tarvittavaa näkemystä ja tietoa. Et säikähdä haasteita datan tai siihen pääsyn kanssa vaan lähdet sinnikkäästi etsimään ratkaisuvaihtoehtoja yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Tiedät asiakastietoon liittyviä erityispiirteitä ja osaat huomioida ne työssäsi. Käyt liiketoimintojen kanssa jatkuvaa keskustelua liiketoiminnan tavoitteista ja tarpeista, ja etsit aktiivisesti datapohjaisia ratkaisuja liiketoiminnan päätöksenteon tueksi ja asiakkaidemme palvelukokemuksen parantamiseksi.  Hallitset vähintään tilastotieteen perusteet ja pystyt mallintamaan ja rakentamaan uusia ennusteita, mittareita ja segmentointeja tiedolla johtamisen tueksi sekä pystyt osallistumaan tiimin kanssa olemassa olevien mallinnusten ylläpitoon sekä automatisoimaan niihin liittyvät päivitysprosessit.

Tärkeää on omata proaktiivinen asenne ja mielenkiinto dataa ja analytiikkaa kohtaan. Lisäksi toivomme sinulta:

  • R ja/tai Python on sinulle tuttuakin tutumpaa tai ainakin haluat kehittää perusosaamisesi seuraavalle tasolle
  • Osaat tehdä datahakuja tietokannoista (SQL) sekä ymmärrät vähintään perusteet pilviteknologioista (esim. AWS)
  • Omaat ongelmanratkaisukykyä ja innovatiivista asennetta liiketoimintojen kehittämiseen tiedolla johtaen sekä kykyä työskennellä kovienkin paineiden alla
  • Olet oma-aloitteinen ja päämäärätietoinen, teet työsi laadukkaasti loppuun asti
  • Olet tiimipeluri mutta pystyt edistämään asioita myös itsenäisesti
  • Olet kiinnostunut kaupan alasta, eri toimialoista ja tehtävämahdollisuuksista laajasti
  • Sekä B2C- että B2B-liiketoiminnan tukeminen datan ja analytiikan keinoin on sinulle mahdollisuus näyttää osaamisesi
  • Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulutus (esim. FM matematiikka/tilastotiede, DI, KTM)

 

Mitä tarjoamme?

K-ryhmä tarjoaa alan houkuttelevimman väylän kaupan alan kehittämiseen. Pääset keskeiselle paikalle osaksi alan johtavaa taloa sekä innovoimaan sen ydintoimintoja etenkin rakentamisen ja talotekniikan kaupassa mutta myös päivittäistavarakaupassa ja autokaupassa. K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan monipuolisen ja muuttuvan maailman.

Saat käyttöösi

  • valtavat määrät dataa analysoitavaksi, jalostettavaksi ja hyödynnettäväksi
  • haastavan ja monipuolisen tehtäväkuvan
  • ammattilaisista koostuvan tiimin ja työyhteisön tukemaan työtäsi ja kehittymistäsi
  • monipuoliset urapolkuvaihtoehdot isossa ja kansainvälisessä organisaatiossa
  • ison konsernin laajan tuen ja edut
  • työkulttuurin, joka arvostaa työn ja vapaa-ajan tasapainoa
  • hienot työtilat vastavalmistuneen Kampuksemme toimistotalossa, jonne on alle kymmenen minuutin metromatka Helsingin keskustasta

 

Kiinnostuitko? Toimi pian.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 30.6.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Toimi pian, sillä aloitamme haastattelut ja teemme valinnan mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Kaisu Lahdensuu (Senior Manager, Analytics & AI), puh 040 701 3559.
Voit tiedustella lisätietoja kesäkuun ajan keskiviikkoisin klo 15-16.

Suoritamme huumausainetestauksen ennen työsuhteen alkua.

----------

K-ryhmässä voit rakentaa uran 43 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.

Kesko vaikuttavuus

Kesko synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen verojen maksamiseen ja ravitsemukseen, luokissa Yhteiskunta ja Terveys.

Kesko synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen kasvihuonekaasupäästöihin ja niukkaan osaamispääomaan, luokissa Ympäristö ja Tieto.
Upright data for Kesko

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Kesko Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Data Analyst, K-ryhmään

Uusimaa
Helsinki
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ylempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 01.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti