Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Data Analyst, Seinäjoki

Asiakkaamme vahvistaa osaamistaan ja nyt haemme Data Analystiä Seinäjoelle kehittämään yrityksen tiedolla johtamista.

Työtehtäväsi

Toimenkuvasi on monipuolinen data-analyytikon tehtävä, jossa tuet liiketoimintoja datan ja analytiikan avulla. Tuotat dataa, analysoit sitä ja kehität raportointia. Konsultoit yrityksen työntekijöitä datan hyödyntämisessä päätöksenteossa ja mahdollistat tehokkaamman tiedolla johtamisen. Ymmärrät myöskin liiketoimintoja ja pystyt poimimaan oleellisen tiedon datamassasta liiketoimintapäätösten tueksi.

Tehtävässä pääset työskentelemään seuraavien asioiden parissa:

• Azure, ADF

• Datan visualisointityökalut kuten Data Studio & Power BI

• Verkkotyökalut kuten GA, GTM & Matomo

• Tietopääoma, tiedolla johtaminen

• Sisäinen konsultointi, koulutus

Etsimme henkilöä, jota kiinnostaa eri teknologioiden tuomat mahdollisuudet. Tiimipelurina nautit työskentelystä erilaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää omaa asiantuntijuuttasi. Sinulta löytyy myös oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta ja pilkettä silmäkulmasta. Työvuosia ja titteleitä enemmän arvostamme osaamistasi ja innokkuuttasi kasvaa tehtävässä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n rekrytointikonsultti Tomi Sivil, tomi.sivil@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 30.07.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: tomi.sivil@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona IT on johtava IT-alan työelämän asiantuntija – työllistämme vuosittain jo yli 1000 IT-alan asiantuntijaa asiakkaillemme. Tehtävämme on rakentaa, kehittää ja uudistaa työelämää löytämällä yrityksille oikeat osaajat sekä osaajille oikeat haasteet, heille sopivissa yrityksissä. Haluamme olla IT-alan paras sparraaja työelämässä ja tavoitteemme on auttaa sinua kehittymään urallasi haluamaasi suuntaan.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.