Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Data Warehouse Specialist

Haluatko laajentaa osaamistasi Data-Vault tietovarastojen kehittäjänä? Asiakkaamme Visionbayn Solutions-tiimi etsii asiakasprojekteihinsa Tietovarastokehittäjää. Heidän ratkaisunsa perustuvat Azure Data Factory- ja Microsoft SQL Server -teknologioihin. Moniasiakasympäristössä pääset oppimaan useista eri liiketoimintojen datan käyttötavoista ja kehittämään teknisiä taitojasi innostavassa ympäristössä.

Visionbay on ammattilaisten yhteisö, jossa on aidosti välitöntä, asiallista, sosiaalista ja tuloshakuista tekemistä. Yhteisöllisyys ja sosiaalisuus muodostuvat Visionbaylla yhteisen tekemisen kautta - töitä tehdään asiakkaille ja työkavereille. Visionbaylla pääset seuraamaan, miten suomalaisia kasvuyhtiöitä oikeasti johdetaan data perusteisesti. Omalla panoksellasi varmistat, että heidän asiakkaansa menestyvät myös tulevaisuudessa.

Visionbayn asiakkaat ovat suomalaisia pk-sektorin kasvuyhtiöitä, jotka hakevat kilpailuetua tiedolla johtamisesta ja haluavat toimia Visionbayn kanssa kumppanuusperiaatteella. He tarjoavat asiakkailleen avaimet käteen ratkaisuja Tiedon hallinnan-, BI-raportoinnin- ja Planning-ratkaisujen saralla. Ratkaisujen pohjana toimii aina Data Vault -metodia hyödyntävä tietovarasto sekä heidän itse kehittämä Huubia-käyttöliittymä. Visionbaylla huolehditaan asiakkaiden kokonaisuudesta kuukausittaisena palveluna alkaen implementaatiosta ja ylläpidosta aina liiketoiminnan sovelluksiin sekä tukeen asti.

Missä sinua tarvitaan?

Tässä tehtävässä saat haastaa itseäsi ja laajentaa osaamistasi samassa tahdissa, kun opettelet pala palalta BI- ja tietovarastoratkaisujen toteutuskokonaisuuksia. Päivittäisessä työssäsi pääset osaksi käyttöönotto- ja laajennusprojekteja, joissa rakennetaan asiakkaan liiketoimintatarpeen pohjalta toimiva datamallinnus. Tämä sisältää tiedon historioinnin, dimensioinnin ja tietomallinnuksen. Työssäsi hyödynnät SQL Stored Proseduureja sekä ja SSIS- ja Azure Data Factory -työkaluja. Lisäksi pääset luomaan Data-kuutioita ja validoimaan tietomallinnuksen toimivuutta Huubian visualisointityökaluilla.

Alussa toimit annettujen määrittelyiden pohjalta, mutta tarvittaessa (osaamisen karttuessa) pääset luomaan teknisiä määrittelyitä liiketoimintatarpeiden pohjalta. Visionbay on osaavien asiantuntijoiden työpaikka, joissa kehittymismahdollisuudet ovat niin liiketoiminta- kuin datapuolellakin laajat.

Mitä sinulta toivotaan?

 • Muutaman vuoden kokemusta Data Warehouse -työtehtävistä.
 • Ymmärrystä tietovarastoista ja Data Vault -metodista, Data Pipelinesta tai ETL:stä.
 • Kokemus SSAS-, SSIS- tai Azure Data Factoryn käytöstä katsotaan eduksi.
 • Innokkuutta oppia uutta ja päästä kehittymään suurempien aihealueiden osaajaaksi.
 • Lisäksi kokemus Analysis Servicen ja Power BI:n (tai vastaavien) tietomallinnuksesta lasketaan eduksesi.

Mitä Visionbay tarjoaa sinulle?

 • Loistava mahdollisuus kehittyä datan käsittelyn huippuammattilaiseksi.
 • Hyvät etä- ja toimistotyömahdollisuudet.
 • Hyvät työsuhde-edut, kuten kattava työterveyshuolto, lounasetu, Wi-Fi kotiin, ja työpuhelin.
 • Mahdollisuus ostaa yrityksen osakkeita vuoden työsuhteen jälkeen.
 • Pääsysi työpaikalle turvataan parkkihallipaikalla (auto/pyörä) tai työmatkalipulla.
 • Perjantai-pöhinät juomatarjoilun kera varmistaa kevyen laskeutumisen viikonloppuun.

Lisätiedot

Mikäli kaikki tämä sai sinussa aikaan innostuksen väristyksiä niin valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon tai jaa LinkedIn profiilisi. Huomaathan, että otamme hakijoita käsittelyyn jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilöiden löydyttyä, joten haethan tehtävää pian.

Lisätietoja tehtävästä saat Janette Anderssonilta (janette@poolia.fi, p. 020 7290 839).

Visionbay

Tavoitteenamme on 100 % tyytyväiset asiakkaat.

Visionbay Solutions Oy:llä työskentelee tällä hetkellä 15 henkilöä, ja toimistomme sijaitsee hyvällä sijainnilla Helsingin Kampissa. Työntekijöillemme tarjoamme rennon työyhteisön, jossa kehitytään, kasvetaan ja viihdytään. Töitä tehdään tosissaan, muttei vakavissaan, ja tekemistä vastapainottavat yhteiset aktiviteetit sekä virkistyshetket. Työkäytännöt yrityksessämme ovat nykyaikaiset ja meillä on joustava etätyömahdollisuus.

Visionbay Solutions Oy on perustettu vuonna 2014, ja asiantuntijoillamme on vahva kokemus kasvuyritysten liiketoimintaprosessien mittaamisesta ja kehittämisestä sekä eri ohjelmistotalojen tietovarasto-, BI-ja Planning ratkaisuista. Liiketoimintaideamme syntyi aikanaan siitä, mitä olisimme itse tarvinneet niin käyttäjän kuin kehittäjänkin roolissa.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter

Data Warehouse Specialist

Poolia IT
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.12.2021

Jaa työpaikkailmoitus