Skip to main content

Datainsinööri

Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa. Työmme on ylläpitää, huoltaa ja rakentaa sähköverkkoamme, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä vuoden ympäri. Meillä on töissä yli 250 ammattilaista.  

Joukossamme on data- ja analytiikkatiimi, joka vastaa datan hallintomalleista ja yhteisistä toimintatavoista. Tähän tiimiin on nyt haussa datainsinööri kehittämään dataputkia ja Carunan tietomallia sekä sparraamaan kollegoitaan. Tiimikavereinasi ovat kolme muuta datatieteilijää, data-analyytikko ja datainsinööri, ja heidän lisäkseen toimit vankassa yhteistyössä liiketoiminnan analyytikoiden, kehitysprojektipäälliköiden sekä ulkoisten kumppanien kanssa.

Datainsinöörinä päätehtävänäsi on kehittää Carunan tietoarkkitehtuuria ja tietomallia ja implementoida tietomallia tietovarastoon. Tehtäviisi kuuluu myös suunnitella, kehittää ja ylläpitää datan keräämisen, varastoinnin, prosessoinnin ja analysoinnin prosesseja lähdejärjestelmien ja analytiikka-alustan välillä. Olet se henkilö, jonka puoleen käännytään, kun kaivataan osaamista tietomallinnuksesta, mutta saat myös sparrailutukea tarvittaessa tiimiltä. Olet merkittävässä asemassa data-alustamme tulevaisuuden suhteen.

Voisivatko seuraavat asiat olla sinun juttusi? 

  • määrität Carunan yhteistä tietomallia ja toteutat tietomallia tietovarastoon
  • sparraat muuta tiimiä tietomallinnuksessa ja tietoarkkitehtuurissa
  • kehität datan keräämisen, varastoinnin, prosessoinnin ja analysoinnin prosesseja skaalautuviksi
  • valvot dataputkien toimintaa ja kehität datan validointiprosesseja
  • suunnittelet ja toteutat data-alustan rajapintoja
  • kehität Carunan data- ja analytiikka-alustaa
  • seuraat alan yleistä kehitystä ja arvioit teknologioiden hyödynnettävyyttä Carunalla


Huolehdimme sähkönjakelusta sekä ylläpidämme, kunnostamme ja rakennamme säänkestävää sähköverkkoa yli 700 000 asiakkaallemme Etelä-, Lounais- ja Länsi-Suomessa, Joensuussa, Koillismaalla sekä Satakunnassa. Yli 88 000 kilometrin pituinen sähköverkkomme on 76 kertaa Suomen pituinen.

Olemme yksi Suomen parhaista työpaikoista keskikokoisten yritysten sarjassa. Jos haluat tarttua mahdollisuuteen olla alan suunnannäyttäjä, on aika tulla Carunalle töihin jakamaan hyvää energiaa 1,5 miljoonalle suomalaiselle.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Datainsinööri

Espoo
Kokopäiväinen

Julkaistu 17.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti