Skip to main content

Datatieteilijä

Tule meille Datatieteilijäksi

Caruna on sähkönjakeluyhtiö, joka jakaa hyvää energiaa. Työmme on ylläpitää, huoltaa ja rakentaa sähköverkkoamme, jotta kodit, yritykset ja kunnat saavat sähköä vuoden ympäri. Meillä on töissä yli 300 ammattilaista.  

Joukossamme on Arkkitehtuuri ja ketterä kehitys -tiimi, joka keskittyy myös data- ja analytiikkakehitykseen ja vastaa Data Governancesta. Tähän tiimiin on nyt haussa datatieteilijä ratkomaan liiketoimintahaasteita datan ja analyytikan keinoin sekä sparraamaan kollegoitaan. Tiimikavereinasi ovat kolme muuta datatieteilijää ja datainsinööri, ja heidän lisäkseen toimit vankassa yhteistyössä liiketoiminnan analyytikoiden sekä ulkoisten kumppanien kanssa.

Datatieteilijänä päätehtävänäsi on suunnitella ja kehittää tekoäly- ja koneoppimismalleja ja viedä nämä tuotantoon. Lisäksi tunnistat uusia datan lähteitä, datan hyödyntämiskohteita ja analytiikan ratkaisuja.

Pääset määrittämään ja toteuttamaan tekniset data ja analytiikkaratkaisut ja määrittelet käyttötapaukset yhdessä liiketoiminta-asiantuntijoiden kanssa. BI-työkalun visualisointien suunnittelu ja toteutus voivat myös olla osa tehtäväkenttääsi kuin myös tarvittavan analytiikka-arkkitehtuurin luominen osana kehityshankkeita. Olet se henkilö, jonka puoleen käännytään, kun kaivataan osaamista tietomallinnuksesta.

Voisivatko seuraavat asiat olla sinun teekuppisi?

  • hyödynnät sekä Carunan sisäistä että ulkoista dataa ja analytiikkaa
  • suunnittelet ja kehität tekoälysovelluksia, koneoppimismalleja ja viet nämä tuotantoon
  • tuet mallien tulosten integrointia liiketoiminnan käyttöön
  • tunnistat uusia datan lähteitä, hyödyntämiskohteita ja analytiikan ratkaisuja
  • suunnittelet ja toteutat visualisointeja BI-työkaluun
  • edistät kehityksen ja tuotannon prosessien automatisointia

Miksi alkaisit carunalaiseksi? 

Olemme Suomen merkittävin osaamiskeskittymä, mitä sähkönjakeluun tulee. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää datan ja analytiikan hallintaan, koneoppimiseen sekä sähkönjakeluverkkoliiketoimintaan liittyvää osaamistasi. Arvostamme asiantuntijuutta, ja tarjoamme työntekijöillemme mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti.

Meillä on tyypillisiä työpaikkaetuja, kuten modernit toimistotilat Espoon Leppävaarassa, juuri uusittu lounasruokala Laturi, työterveyshuolto, liikuntasetelit, lastenhoitopalvelu sekä joustava työaika.

Ennen kaikkea erotumme kuitenkin joukosta hyvällä tiimihengellä. Carunalaisena pääset osaksi isoa työyhteisöä, johon mahtuu monenlaisia ihmisiä. Olemme aktiivista porukkaa, ja kulttuuriimme kuuluu yhdessä tekeminen. Työntekijämme ovat perustaneet House Bandin, ratsastuskerhon ja sählyjoukkueen. Pelaamme jalkapalloa ja golfia, ja muutaman kerran vuodessa villiinnymme niin, että muutamme lounasruokalamme pubiksi. Meillä ei titteleitä kumarrella, ja kaikki moikkaavat toisiaan. Asioista voidaan olla eri mieltä ja keskustelu voi olla vilkasta, mutta päämäärä on aina yhteinen.  

Jos haluat nähdä, millaista on arki carunalaisena, pistä Instagramin hakukenttään hakusana #carunalaiset.  

Millainen tyyppi sopisi joukkoomme? 

Etsimme henkilöä, jolla on soveltuvan korkeakoulututkinnon ( esimerkiksi TkT/Maisteri, datatiede, tietotekniikka, matematiikka, fysiikka, tilastotiede tai vastaava) lisäksi vähintään muutaman vuoden kokemus datatieteen toteutuksista, kuten tilastotieteestä ja ennustavasta mallinnuksesta sekä yleisesti käytössä olevista analytiikan työkaluista.

Omaat jo aiempaa kokemusta myös koneoppimisesta, optimoinnista tai simuloinnista ja ohjelmointikokemusta esimerkiksi Pythonin, SQL:n tai Snowflaken parista. Tunnet julkipilvipalveluita, kuten AWS ja Azure. Aluksi tehtäviisi voi kuulua myös datainsinöörimäisiä tehtäviä, joten ETL-osaaminenkin on hyödyksi. DataOps on sinulle tuttu juttu. Haluat sparrailla muiden tiimiläistesi kanssa parempien data- ja analytiikkatoteutusten kehittämiseksi.

Kommunikoit sujuvasti suomeksi. Englannin kielitaito on eduksi, muttei välttämätön edellytys. Sähkönjakeluverkkotoiminnan osaamista meiltä kyllä löytyy, joten taustasi voi hyvin olla myös esimerkiksi kaupan alalta tai pankki- tai vakuutusmaailmasta, tuemme sinua alan syvällisen ymmärryksen kerryttämisessä.

Tehtävää hoidetaan yhdessä muiden carunalaisten sekä ulkoisten kumppaneiden kanssa, joten avoimuudesta ja aktiivisuudesta on hyötyä. Lisäksi arvostamme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävää voit hoitaa mistä päin Suomea tahansa, kunhan olet valmis tapaamaan kollegoitasi Espoon toimistollamme vaikkapa 1-2 päivää viikossa.

Kaikilta työntekijöiltämme odotamme asiakaslähtöistä ja vastuullista asennetta.

Koska turvallisuus on kaiken toimintamme keskiössä, teetämme tehtävään valitulle henkilölle turvallisuuselvityksen.

Kiinnostuitko?  

Pistä hakemus tulemaan, niin katsotaan yhdessä, sopisitko carunalaiseksi! Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi meille viimeistään 2.1.2022 linkistä https://bit.ly/3lz9Zx0

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo ennen hakuajan päättymistä. 

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Head of Enterprise Architecture Laura Liljander [email protected] tai 040 772 5141 sekä Compass HRG:n konsultti Laura Suontaus [email protected] tai 050 521 2086

Caruna Networks vaikuttavuus

Caruna Networks synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen yhteiskunnan infrastruktuuriin ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Caruna Networks synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen niukkaan osaamispääomaan ja biodiversiteettiin, luokissa Tieto ja Ympäristö.
Upright data for Caruna Networks

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Caruna Networks Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti