Skip to main content

Datavastaava

Haemme datavastaavaa tuottavuus ja laatu -yksikköön

Tuottavuus ja laatu -yksikön tiimissä työskentelee aikatauluhallinnan, laadun ja tuottavuuden asiantuntijoita. Tuemme työmaitamme ja autamme projekteja onnistumaan sekä kehitämme toimintaa, järjestelmää ja työkaluja.

Tehtäviisi kuuluu tiedolla johtamisessa tarvittavan datan ja siitä saatavien raporttien määrittely yhteistyössä datan omistajien sekä tietohallinnon organisaation kanssa. Keskeinen tehtäväkenttäsi on tukea rakentamisen prosessia aikataulujen, kustannushallinnan ja laatuun liittyvän datan rakenteiden määrittelyssä, laadun varmistuksessa sekä datan

hyödyntämisessä liiketoiminta-arvon tuottamiseksi. Muita tehtävään kuuluvia vastuita ovat takuutyöprosessin sekä suunnittelun johtamisen ja toiminnan kehittämisen prosessien datan hallinnassa.

Työpisteesi sijaitsee Helsingissä Nauvontiellä. Työ on mahdollista tehdä osittain etänä. Toistaiseksi voimassaolevan työsuhteesi alussa annamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja edellytykset onnistumiselle työssäsi. Tule mukaan kehittämään ja kehittymään!

Tuottavuus- ja laatutiimin johtaja Ilkka Romo (p. 050 520 1596, ilkka.romo@skanska.fi) kertoo mielellään lisää tehtävästä, tiimistä ja projekteistamme. Tavoitat Ilkan parhaiten 5.5. klo 9-10 tai 17.5. klo 9-10.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa koulutusta
  • aiempaa kokemusta datan hallinnasta, tuntemusta tietokantojen toiminnasta ja analytiikasta
  • kokemusta Power BI työkalun käytöstä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja
  • aitoa kiinnostusta tuottavuuden ja laadun kehittämiseen datan avulla
  • arvojemme kokemista omaksesi.

Eduksi katsotaan rakennusalan koulutus tai kokemus.

Haluatko tehdä tulosta osana tehokasta tiimiä ja työn, jolla on tarkoitus? Tule meille töihin!

Meidän kanssamme pääset rakentamaan parempaa yhteiskuntaa: viihtyisiä koteja ja asuinalueita, toimivaa infrastruktuuria sekä moderneja tiloja yritysten ja yhteisöjen tarpeisiin. Olemme yksi maailman johtavista rakentamis- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä, ja tarjoamme mielenkiintoisia kehittymis- ja uramahdolllisuuksia niin kokeneille konkareille kuin opintojen alkutaipaleellakin oleville. Skanskalla teet aidosti merkityksellistä ja mielenkiintoista työtä. Tule meille töihin!

Datavastaava

Helsinki
Vakituinen

Julkaistu 13.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus