Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja kuin tämä

Demand-Supply Planner

Metsä Group näyttää biotalouden suuntaa. Investoimme kasvuun, biotuotteiden kehittämiseen ja fossiilittomaan tulevaisuuteen. Tuotteidemme raaka-aine on uusiutuva puu pohjoisen kestävästi hoidetuista metsistä. Liiketoiminnassamme keskitymme metsäteollisuuden kasvualoihin: puunhankintaan ja metsäpalveluihin, puutuotteisiin, selluun ja ensikuitukartonkeihin sekä pehmo- ja tiivispapereihin. Metsä Groupin vuotuinen liikevaihto on noin 5,5 miljardia euroa, ja työllistämme noin 9 200 henkilöä kaikkiaan 30 maassa. Kansainvälisen konsernimme juuret ovat suomalaisessa metsässä - emoyrityksemme on noin 100 000 metsänomistajan Metsäliitto Osuuskunta. www.metsagroup.fi

Metsä Fibre

www.metsafibre.fi 

Metsä Fibre on johtava biotuotteiden, biokemikaalien ja bioenergian valmistaja. Olemme maailman suurin markkinahavusellun tuottaja ja globaalisti merkittävä sahatavaran valmistaja. Laadukkaille tuotteillemme riittää kysyntää, sillä uusiutuva puu tarjoaa vastuullisen vaihtoehdon fossiilisille materiaaleille.

Vuonna 2020 liikevaihtomme oli noin 1,8 miljardia euroa, ja työllistämme noin 1 300 henkilöä. Metsä Fibre on osa Metsä Groupia.

Haemme Metsä Fibren toimitusketjuun sahojen

TARJONNAN-KYSYNNÄN SUUNNITTELIJAA (DEMAND-SUPPLY PLANNER)

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä sijaitsee Raumalla.

Millainen työ sinua odottaa?

Metsä Fibren sahaliiketoimintaan kuuluu viisi sahaa Suomessa ja yksi Venäjällä, käynnissä on lisäksi Raumalla uuden sukupolven sahan investointiprojekti. Suomen nykyisillä sahoilla valmistetaan sahatavaraa noin 1,8 miljoonaa kuutiometriä vuodessa. Siitä on n. 60% kuusisahatavaraa ja 40 % mäntysahatavaraa. Valmiista sahatavarasta vientiin menee n. 85 % ja kotimarkkinoille n. 15 %.

Tarjonnan-kysynnän suunnittelijana tehtäväsi ovat:

  • Kuusen tuotannonsuunnittelu kuukausi- ja kvartaalitasolla 3-18 kk eteenpäin
  • kehittää ja vastata S&OP (Sales and Operations Planning) kuukausipalavereista ja prosessista oman vastuualueen osalta
  • optimoida, kehittää ja allokoida tuotantosuunnitelmia sahojen kesken ja ylläpitää  toimitussuunnitelmia.
  • päivittää ja seurata tukkiennusteita suunnittelujärjestelmässä.
  • master data:n hallinta: nimikkeiden tilaus ja reseptien luonti
  • osallistua suunnittelun muihin tehtäviin sekä kehitysprojekteihin

Raumalla on kysynnän-tarjonnan suunnittelijoiden työparitiimi, jossa kummallakin on oma puulaji (kuusi/mänty) vastuualueenaan, mutta tiimi tekee tiivistä yhteistyötä keskenään sekä Rauman tuotannonsuunnittelutiimin kanssa. Pääkontaktit ovat tuotannonsuunnitteluun, tuotehallintaan, myyntiin ja metsäosastoon sekä logistiikkaan ja taloushallintoon.

Saat ympärillesi kannustavan ja kaveria auttavan työyhteisön sekä vahvan ja ammattitaitoisen yhteistyöverkoston. Vastuualueesi on laaja ja sinulla on merkittävä rooli suunnitteluprosessin hallinnassa, kehittämisessä sekä tuomassa vahvaa roolia eri sidosryhmien välillä. Tehtävä tarjoaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa omaa ammatillista osaamistasi, olla mukana sahateollisuuden kehityksen kärjessä  ja kehittyä yhdessä muun organisaation kanssa arvostetussa suomalaisessa metsäteollisuuskonsernissa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on hyvät valmiudet omaksua uutta ja olet innokas kehittämään nykyisiä toimintamalleja. Olet järjestelmällinen, joustava  ja tavoitteellinen vastuunkantaja ja sinulla on vahva tahto onnistua. Osaat myös viestiä näkemyksesi selkeästi ja löytää yhteisiä ratkaisuja.

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai amk-tason koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä. Aikaisempi kokemus sahateollisuudesta ja S&OP(sales and operations)- / tuotannonsuunnittelijan tehtävistä katsotaan eduksi.

Mitä tarjoamme sinulle?

Pohjoisesta puusta tehdään tulevaisuuden innovaatioita. Metsä Fibren kasvu perustuu kestävään kehitykseen ja rohkeuteen uudistua. Tarjoamme monipuoliset mahdollisuudet oman osaamisen ja työympäristön kehittämiseen.

Meillä työ on tiimissä tekemistä, ei yksinäistä puurtamista. Oma halu ja mielenkiinto avaavat ovia hyvälle urakehitykselle. Metsä tarjoaa sinulle loistavat mahdollisuudet kasvaa oman alasi huippuosaajaksi.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja tehtävästä antaa tuleva esimiehesi Juha Hirvasmaa (puh. 050 569 7202) ti 4.5.2021 klo 16.00-17.00 ja ma 10.05.2021 klo 16.00-17.00.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisen linkin kautta. Tee se mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Haku on auki 13.5.2021 saakka. Menestystä hakuun!

Demand-Supply Planner

Rauma
Kokopäiväinen

Julkaistu 14.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus