Skip to main content

Diabeteshoitaja, Vantaan diabetesyksikkö

Vantaan kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Terveyspalvelut
Vantaan diabetesyksikkö

Karsikkokuja 15, 01360 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2022 (tai sopimuksen mukaan) - 


Hei diabeteshoitotyön osaaja! Kaipaatko uusia haasteita? 

Etsimme Pohjois-Vantaan diabetesyksikköön  Koivukylän terveysasemalle  kahta (2) ammattitaitoista ja innostunutta diabeteshoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.  Hallitsetko diabeteshoitotyön perusteet , oletko hankkinut diabetekseen lisäkoulutusta ja olet pitänyt itsenäistä vastaanottoa jo aiemmin?

Hallitsetko tyypin 2 diabetespotilaiden ja tyypin 1 diabeetikoiden monipistoshoidot ?   Kiinnostaako itsenäinen ja monipuolinen työ osaavassa  ja asiakkaidemme arvostamassa diabetestiimissämme? 

Haemme juuri Sinua! 

Arvostamme hyvää diabeteshoitotyön osaamista, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. 

Työpaikka sijaitsee Koivukylän terveysasemalla, hyvien liikenneyhteyksien päässä. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Vantaalla on noin 350 palvelussuhdeasuntoa, joita vuokrataan kaupungin palkkalistoilla oleville työntekijöille. 

Kaupunki tukee työmatkailua antamalla työntekijöilleen etuseteleitä julkisen liikenteen käyttöön. Työmatkasetelietuus on saajalleen verovapaata tuloa. Kaupunki tarjoaa myös liikunta- ja kulttuurietuja. 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä  ja soita, niin kerromme lisää. 


Vantaalla on kolme diabetesyksikköä, jotka kuuluvat hallinnollisesti yhteen. Työyksiköitä on kolmella eri terveysasemalla, joista yksi palvelee Länsi-Vantaalla Myyrmäen terveysasemalla, Keski-Vantaan diabetesyksikkö toimii Tikkurilan terveysasemalla ja Pohjois-Vantaan diabetesyksikkö toimii taas Koivukylän terveysasemalla ja palvelee Korson ja Koivukylän palvelualueita. 

Diabetesyksiköissä hoidetaan yli 16 v tyypin 1 diabeetikoita sekä tyypin 2 pistohoitoisia Vantaalaisia diabeetikoita. Diabetesyksiköissä hoidetaan myös yli 16 v insuliinipumppupotilaita. 

Vantaan Diabetesyksikössä työskentelee  yhteensä 12 diabeteshoitajaa (4 hoitajaa /yksikkö)  ja joka yksikössä on omat diabetesvastuulääkärit. Yksiköissä käy myös ravitsemusterapeutti. Jalkaterapiapalveluja diabeetikot saavat Koivukylän terveysasemalta.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Sairaanhoitaja (Laki 559/1994 5§ mukainen laillistus)

Sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkinto tai aiempi opistotason tutkinto tai erikoissairaanhoitajan tutkinto tai terveydenhoitajan tai kätilön tutkinto, johon sisältyy laillistus sairaanhoitajaksi.

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: voimassa olevaa lääkehoidon koulutusta (Hus love ) tai se tulee suorittaa 4 kk sisällä työsuhteen alusta.

Luemme eduksi: 

  • diabeteksen ehkäisy- ja hoito- erikoistumisopinnot, tai muu diabeteslisäkoulutus 
  • itsenäinen vastaanottotyökokemus diabeetikoiden parissa 
  • työkokemus tyypin 1 ja 2 diabetespotilaiden hoidosta ja hoidon ohjauksesta 
  • insuliinipumppuhoidon osaaminen 
  • Apotti sairaskertomusjärjestelmän tuntemus 
  • suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito, muu kielitaito eduksi

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Palkkaus: SOTE

Edellytettävät luvat: Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa, Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista rokotussuojaa (covid-19)

Työpaikkojen lukumäärä: 2

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko jaksotyö, vuorotyöluonteinen


Yhteystiedot:

Osastonhoitaja

Karttunen Eija

0503146346

eija.karttunen@vantaa.fi

Tavoitettavissa ma-to klo 8-15, pe klo 8-13


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.