Skip to main content

Digi- ja asiakkuusjohtaja, Julkiset hallintotehtävät

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme.

Julkiset hallintotehtävät muodostaa kaksi vastuualuetta, Luontopalvelut ja Eräpalvelut. Tehtäviimme kuuluvat lähes kaikkien maamme luonnonsuojelualueiden sekä kymmenien kulttuuriperintökohteiden hoitaminen, useiden uhanalaisten lajien suojelu, maksuttomien peruspalvelujen tuottaminen retkeilijöille, metsästys- ja kalastusmahdollisuuksien tarjoaminen erälupia myöntämällä sekä lupatulojen käyttäminen kestävän eränkäynnin edistämiseen. Huolehdimme myös erävalvonnasta valtion alueilla.

Haemme joukkoomme digi- ja asiakkuusjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen. 

Digi- ja asiakkuusjohtajana vastaat julkisten hallintotehtävien digi- ja asiakkuusyksiköstä, joka luodaan edistämään julkisten hallintotehtävien digitalisaatiota ja kehittämään asiakaskokemusta. Kehittämisyksikkö toimii työmme ytimessä, mm. digipalveluiden ja datakyvykkyyden kehittämisen, strategian, asiakasymmärryksen ja osaamisen kehittämisen alueilla. Johtajana pääset käynnistämään uuden yksikön toiminnan ja kehittämään palvelualuettasi kokonaisvaltaisesti kohti tavoitteita. Olet julkisten hallintotehtävien ja tietohallinnon johtoryhmien jäsen.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. tekninen tai kaupallinen). Työssä tarvitset myös vankkaa kokemusta kokeilevasta palvelukehityksestä, yksikön johtamisesta tietohallinnon asiantuntijaorganisaatiossa sekä digitaalisuuteen liittyvien muutosten edistämisestä eri toimialoilla. Sinulla on strateginen ja asiakaslähtöinen ajattelutapa, esihenkilönä olet ihmislähtöinen ja valmentava johtaja, joka saa muutkin innostumaan ja muutokset tapahtumaan. Toivomme sinulta hyvää viestintä- ja verkostoitumisosaamista sekä aloitteellista ja ratkaisuhakuista toimintatapaa. Luonto- ja eräpalvelujen toimialan tuntemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle jatkuvasti uudistuvan ja luovuutesi haastavan tehtäväkokonaisuuden yhteiskunnallisesti merkityksellisessä organisaatiossa. Tehtävässä toimit osana sitoutuneen ja osaavan työyhteisön, ja sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 23.6.2021 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa luontopalvelujohtaja Henrik Jansson, puh. 0400 328 759.

Digi- ja asiakkuusjohtaja, Julkiset hallintotehtävät

Vantaa
Vakituinen

Julkaistu 09.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 ?

Jaa työpaikkailmoitus