Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

DIGIJOHTAJA

Rakentamaan konsernin digitaalista strategiaa sekä ICT-tiimiä

Tule osaksi uutta strategiaa toteuttavaa johtoryhmää, tunnettuun ja alalla arvostettuun energiayhtiöön. Tehtäväsi on toteuttaa strategiaamme tukeva digitaalinen murros ja muodostaa kykenevä ICT- organisaatio koko konsernille.

Oletko jo hankkinut kannuksia integraatio- ja järjestelmäkehityksestä sekä kuluttaja- myynnin muuntamisesta digitaaliseksi? Onko sinulla valmius johtaa muutosta? Haluatko tuoda innostavan kokemuksesi toimintaa kehittävään ja osaavaan johtoryhmään? 

Työskentelet tiiviisti KSS Energia -konsernin liiketoiminnan ammattilaisten ja ICT-kumppaneidemme kanssa sekä luot edellytyksiä digitaalisuuden ja analytiikan kehittämiselle. Tuot meille näkemyksesi toimivista ratkaisuista sekä aidon innostuksesi muutoksesta.

Sinulla on jo konkreettisia näyttöjä IT-toimintojen johtamisesta, vastuusta budjetista ja -projekteista, yhteistyöstä liiketoimintojen ja kumppaneiden kanssa, esimiestyöstä sekä kokonaisuuden päättäväisestä johtamisesta. Taustaltasi löytyy ymmärrystä tiedolla johtamisen ja eri palveluväylien mahdollisuuksista. Olet innostunut ja näkemyksellinen digitaalisen maailman ratkaisuja ja mahdollisuuksia kohtaan. Toivomme sinulta myös strategista ajattelukykyä sekä ratkaisukeskeistä ja määrätietoista työskentelyotetta tavoitteiden saavuttamiseksi. Ymmärrät liiketoimintalähtöisen kehittämisen tarpeet. Meitä kiinnostavat IT-ammattilaiset myös energia-alan ulkopuolelta. Meille tärkeää on aiempi tausta moniasiakas- ja palveluympäristössä. Työssäsi tarvitset hyvää englannin kielitaitoa.

Miksi sinun kannattaa hakea tähän tehtävään?

- Olemme kehittyvä yhtiö, jolla on selkeää muutosta tavoitteleva kasvustrategia
- Tavoittelemme vahvan osaamisemme tueksi näkemystä uusista teknologioista ja innovatiivista ratkaisuista
- Valmista pöytää emme tarjoa, mutta tilaisuuden vaikuttaa aidosti ja saada vastata odotuksiin suurinakin pidetystä digitaalisesta muutoksesta
- Pääset johtoryhmään, joka osaa arvostaa uusia tuulia ja osaamista tuovaa digijohtajaa
- Tehtävässä pääset vaikuttamaan tulevaisuuden ICT organisaatioon ja arkkitehtuuriin

Tehtävän sijaintipaikka on Kouvola. Etätyöstä voit neuvotella ja työpisteesi voi sijaita myös konsernin yksikön toimipisteessä pk-seudulla. Huomaathan, että työ edellyttää joka tapauksessa säännöllistä läsnäoloa Kouvolassa osan työviikosta.

Kiinnostuitko? Lähetä suomenkielinen CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 26.9.2021 mennessä Mercuri Urvalin sivujen kautta www.mercuriurval.fi, viite FI-16353. Lisätietoja tehtävästä antavat Mercuri Urvalilla Kari Hausen, puh. 050 374 3504 ja Hilla Sundström, puh. 0400 158 259.

KSS Energia -konserni on Kouvolassa, Kotkassa, Helsingissä ja Lahdessa toimiva energiakonserni. Yhtiö palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita ympäri Suomea. KSS Energialla on monipuoliset liiketoiminta-alueet ja tulevaisuuteen suuntaava kasvustrategia.

Liiketoimintoihin kuuluvat sähkön ja kaukolämmön tuotanto ja jakelu, sähkökauppa, energiaosaaminen ja -ratkaisut, maakaasu sekä energia- ja tietoliikenneverkkojen rakentaminen ja suunnittelu. Konsernin liikevaihto vuonna 2020 oli 153 miljoonaa euroa. KSS Energiassa työskentelee 250 ammattilaista ja sen päätoimipaikka on Kouvolassa.

DIGIJOHTAJA

Kouvola
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 27.09.2021

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus