Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Digikehittäjiä

Nyt haussa Mobiili-, Java- ja .net-kehittäjiä Asiakkaamme pitkäaikaisiin sovelluskehitysprojekteihin

  Haemme Suomen johtavalle kansainvälisesti toimivalle digitalisaation kehittäjälle ohjelmistokehittäjiä pitkäaikaisiin projekteihin mm seuraavin taidoin omaavia osaajia:

  • Android ja iOS; Java, Kotlin, Swift, Objective-C, React Native ja Flutter
  • React, Angular, Vue
  • Java/Kotlin, Node.js, C#/.NET, Clojure
  • Python/Django tai C/C++

  Jos tunnet hallitsevasi joitain noista ja hallitset suomen- ja englanninkielen sekä vapaudut seuraavan 2 kk:n sisällä näihin projekteihin laitathan viestiä minulle! 

  Lisätiedot

  Voit työskennellä etänä yrityksesi puolesta, freelancerina tai tulla Poolian palkkalistoille. Toivomme, että sinulla on valmius aloittaa työt seuraavan 2 kuukauden aikana. 

  Mikäli kiinnostuit, jätäthän ansioluettelosi ja hakemuksesi tuntilaskutustoiveen kera pikaisesti, sillä hakuprosessi käynnistyy nopeasti ja tehtävät täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä jatkoon eteneviin hakijoihin ja kerromme tuolloin lisää asiakasympäristöstä sekä työtehtävistä.

  Lisätietoja tehtävistä antaa Markku Laak (markku.laak@poolia.fi).

  Huom! Poolian ja Poolia IT:n rekrytoijia on tavattavissa myös #contactforum -rekrytointitapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 28.2.

  Poolia IT Oy

  Poolia IT on ketterä ja alati kasvava rekrytointiyritys. Teemme tiiviisti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja meillä on useita asiakassuhteita, joiden kanssa saumaton yhteistyö on sujunut jo vuosia. Panostamme laadukkaaseen työnhakijakokemukseen, sekä hyvään aktiiviseen viestintään rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Arvostamme kaikkia hakijoitamme ja työntekijöitämme, mikä takaa sen, että työtä tehdään ihmisläheisesti. Työviihtyvyyttä luomme mm. toimimalla työnantajana joustavasti ja järjestämällä työntekijöillemme erilaisia tapahtumia pitkin vuotta. Osana Poolia Oy:tä olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö.

  Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

  Digikehittäjiä

  Poolia IT
  Tampere
  Oulu
  Kuopio
  Helsinki
  Turku
  Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

  Julkaistu 09.03.2022

  Jaa työpaikkailmoitus